KONINGSDAG GEOPEND!

Woonkamerset Gorinchem

100% laagste prijs
3.189,-

Laagste prijs garantie!

Prijs

3.189,-

Beschrijving

Woonkamer: Gorinchem
Kleur: Mango
Categorie: Meubelset
 
De Gorinchem woonkamerset is het toonbeeld van stijl en praktische elegantie, gemaakt om elk huis te verrijken met een vleugje tijdloze klasse. De klassieke uitstraling, gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van Mango hout en het contrast van stevige, zwarte onderstellen, maakt deze set een visueel aantrekkelijke en duurzame keuze. De meubels vormen een naadloze blend van traditionele charme en moderne flair, waardoor ze perfect passen in uiteenlopende interieurstijlen, van strak modern tot gezellig landelijk.
Elk meubelstuk binnen de Gorinchem lijn is vervaardigd met aandacht voor detail en bouwkwaliteit, wat zorgt voor een betrouwbare duurzaamheid. De zwarte handvaten en poten voegen een subtiele luxe toe, die een harmonieus en verfijnd geheel vormt met de warme uitstraling van het hout. Deze gecoördineerde look tilt je leefruimte naar een hoger niveau van verfijning en zorgt voor een stijlvolle maar huiselijke sfeer waarin je je direct thuis voelt.
 
Deze set bestaat uit een dressoir voor al je opbergbehoeften, een eettafel om gezellig aan te eten, een salontafel die perfect past bij je zithoek, en een tv-meubel om je entertainmentruimte compleet te maken. Alle stukken hebben een mooie Mango houtlook met stoere zwarte poten die zorgen voor een strakke en samenhangende stijl in je interieur.
Wil je nog meer? De set kan uitgebreid worden met een extra tv-dressoir voor meer opbergruimte, een wandkast om spullen in op te bergen of je mooiste accessoires te tonen, of een barkast die zowel praktisch is als er geweldig uitziet. Al deze meubels matchen perfect met elkaar, zodat je woonkamer één mooi geheel vormt.
 
 
4-DELIGE SET GORINCHEM:
 
Bij A-Meubel € 3189,-!
 
De woonkamerset bestaat uit 4 delen maar is naar eigen wens uit te breiden. Kies uit de onderstaande meubels en vraag naar onze speciale setprijs!
 
LOSSE GORINCHEM MEUBELS:
 
 
 
100% GOEDKOOPSTE GORINCHEM VAN NEDERLAND!

 

Verwachte levertijd: 8 tot 10 weken.

Bel mij terug


Stel uw vraag


Laatst bekeken producten

Waarom A-meubel?

  • Euroteken icoon in zwart
    Laagste prijs van NL
  • Parkeerteken icoon in zwart
    Gratis parkeerplaats
  • Bezorging icoon in zwart
    Bezorgen bij u thuis
  • Goedgekeurd icoon in zwart
    Wij bestaan sinds 1992!
  • Garantie icoon in zwart
    Tot 10 jaar garantie
  • CBW erkend logo in zwart
    CBW-Erkend
Hulp of advies

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888
088 844 8888 Bereikbaar ma t/m vr
van 09:00 tot 17:00
info@a-meubel.nl
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2 Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel Review ster in geel

Zijn bij a meubelen in loon op zand geweest, wat een prachtige winkel, de mooie set Gouda gekocht ,vlug geleverd nu genieten van me mooie set ,zou het zeker aan raden bij de mensen

Trustpilot logo