Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
3.230.143.213

De Koning
Vandaag wezen kijken in Amersfoort. We hoefde niet lang te zoeken en hadden onze nieuwe woonkamer binnen no time uitgezocht.
Type Jakarta is het geworden.
We zitten nu al stiekem te hopen op een eerdere levering.

Vriendelijke service .

met vr gr fam. De Koning

De Bois
Beste Meubelvoordeel Team

Vrijdag heb ik alle meubelen thuis ontvangen. Alles werd vakkundig uitgepakt en op de plek geplaatst. Ben er zeer tevreden mee. Zeer goede service en een zeer scherpe prijs.

Groetjes

Rolf

Snoek
Gisteren zijn de meubels bezorgd en vakkundig in elkaar gezet. Het staat prima. We hebben een hele woonprogramma gekocht met zes stoelen en een leren loungebank. Meubelvoordeel en speciaal Jan Merci. Voor de scherpe prijs en de goede service. Binnenkort zullen onze buren ook bij jullie de meubels aanschaffen.

Fijne groeten Harm Snoek

Daan Lichtenberg
Wij hebben zeer goede ervaringen met meubelvoordeel in Amersfoort. We willen dit forum dan ook gebruiken om ons waardering uit te spreken voor de vriendelijke persoonlijke en goede service. Wij zijn heel blij met onze nieuwe meubelen.

Met vriendelijke groet

Daan

Fam. Brouwer
Ook wij zijn een tevreden klant goede begeleiding met het samenstellen van de meubels en goede adviezen. Zeer vriendelijk personeel en een goede persoonlijke service naar de klant toe! Ook de 6 schroefjes die ontbraken zijn keurig nagestuurd.Goede prijs en kwaliteitsverhouding van de meubelen. Vooral Wilma en de jongens van het vervoer die alles in elkaar en op zijn plek hebben gezet PRIMA WERK!!

Wij genieten iedere dag van onze meubelen!

groeten uit IJmuiden

Familie Milaan
Leuke moderne sjieke en tijdloze meubelen voor een zeer aangename prijs gepaard gaande met uitstekende service en goede kwaliteit.
Meubelvoordeel bedankt. Jullie zullen ons zeker terug zien.
En we zullen jullie aan iedereen aanbevelen.

Mvg

Bastiaan Milaan

Fam. Modderman
Wij zijn met de plattegronden van onze woning bij diverse zaken langs geweest. Bij Meubelvoordeel in Amersfoort wisten de adviseurs ons het beste te helpen. Niet alleen waren ze zeer deskundig ook namen ze de tijd om echt mee te denken. Onze gehele woning hebben we landelijk laten inrichten. Het meest luxe segment voor absoluut een zeer lage prijs. Onze waardering is groot.
Wij genieten er elke dag van.
Wij willen Wilma speciaal hiervoor bedanken!

Vriendelijke groet

Alice en Henry Modderman

Van Gool
Prachtig leren loungebank model Costa gisteren thuis gekregen. Ben er zeer blij mee. Bedankt voor de goede service.
Kom zeker ook terug voor mijn toekomstige aankopen.

Met vriendelijke groet

Fam. Van Gool

Heek
Bijna al mijn meubels heb ik gekocht bij Meubelvoordeel Amersfoort. Je wordt daar gehopen door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het verbaasde mij hoe snel alles geleverd en klaar stond.
En dit alles voor een super prijs! Daar wordt je blij van...

groetjes vanuit Bunschoten-Spakenburg

p.s. alleen ik word wel gek van die spot op de kabelkrant! ;-) Dat muziekje... de hele spot mag naar mijn mening wel wat gemoderniseerd worden... Komt een beetje oudbollig over terwijl dat zeker niet het geval is!

I. Alexander
Net is door jullie mijn prachtige leren Costa longchair geleverd binnen 4 weken. Hij staat perfect. Ik ben er zeer blij mee.
Hij is mooi uitgepakt en op de juiste plek gezet door de bezorgers.

Bedankt voor de goede service.

Groetjes

Isabel