KONINGSDAG GEOPEND!

Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
44.210.149.205

Andre Huiskamp
Heren van het goede leven.

Gisteren zijn de bezorgers langs geweest. Met uiterste deskundigheid hebben deze alle meubelen naar binnen gebracht uitgepakt en op de juiste plek neergezet. Alles ziet er keurig uit.

Bedankt voor de Topservice en klantvriendelijkheid.

Familie Greef
Zoals eerder te lezen hier had ik een aantal weken geleden een Padua Noten inrichting besteld.
Nou heb ik het afgelopen donderdag bij mij thuis bezorgd gekregen. In 1 woord: FANTASTISCH! Allemaal netjes thuis bij mij helemaal in elkaar gezet en ingericht. De bezorgers waren nog zo aardig om mij even te helpen een kast buiten de deur te zetten. Echt TOP!

Echt hartelijk bedankt allemaal! Van de verkopers tot de telefonisten tot de bezorgers. Allemaal toppers!

Groetjes Familie Greef

H. Reiniers
Na bij diverse zaken te zijn geweest welke met de prijzen stunten kwam ik bij Meubelvoordeel terecht. Eerst dacht ik bij mezelf die lage prijzen er zit vast een addertje onder het gras. Echter 6 weken nadat de koop gesloten was kreeg ik de bestelde bankstel stoelen kasten en slaapkamer thuis bezorgd. Alles werd perfect en deskundig gemonteerd en door de bezorgers op de juiste plek neergezet. Ik raad echt iedereen aan hier zijn spullen te kopen. Het beste adres van Nederland. Laagste prijs met perfect service. Ik denk dat ik al zeker zes kennissen van me hier naar toe heb gestuurd.

Groet

Hendrik

Familie Greef
Wij zijn gister langs geweest bij Meubelvoordeel en hebben een complete Padua Noten inrichting besteld. We zijn zeer vriendelijke verwelkomd en geholpen. Zoals verwacht hebben wij echte klantvriendelijkheid gezien.

Nu nog afwachten op de aflevering!

Met vriendelijke groet

Familie Greef

Fam. Jansen
Hallo Meubelvoordeel

Wij hebben afgelopen donderdag onze mooi italiaans hoogglans meubelen ontvangen en ook nog goed koper als bij de rest en zeer correcte verkopers.
Ik ben echt blij met mij nieuwe woonkamer meubelen ik raad iedereen aan om zijn hoogglans meubelen te kopen bij meubelvoordeel.
Nog hartelijk bedankt en ook voor de goede service.

C Halsema
Wij zijn zeer tevreden over Meubelvoordeel. Op 28-12 besteld waarin gezegd werd 8 weken minimaal. Maar eind jan werd er gebeld dat de meubels binnen waren en ze wilden graag afleveren. Met veel zorg en voorzichtigheid werden de meubels afgeleverd op 06-02 Klasse!

Nogmaals dank.

Rebbeca
Ik heb een hele poos geleden een tv en een salontafel gekocht en ben er zeer tevreden over. De service van de jongens! Woon op 2 hoog en het was geen punt voor ze en ook in elkaar zetten. Super service!

V/d Broek
Hallo Meubelvoordeel.

Wij hebben afgelopen donderdag onze meubelen ontvangen en zijn er zeer tevreden over. Jongens jullie hebben exact wat ik zocht Keope hoogglans interieur. Woonkamer + slaapkamer en ook nog goedkoper als bij de rest met zelfs nog betere service en zeer correcte verkopers. Jongens ik ben echt blij met mijn meubelen. Ik raad iedereen aan om zijn hoogglans meubelen te kopen bij meubelvoordeel. Jongens nog hartelijk bedankt

Groeten Fam V/D Broek

De Mol
Zeer fijn deskundig beleeft en behulpzaam personeel. Dat kom je tegenwoordig nergens meer tegen. Ik ben heel goed geadviseerd en kom donderdag avond terug om me hele inrichting bij jullie te kopen.

Tot gauw Janine De Mol

Mevr. C.j.van Laar
wat een fijn personeel heeft u. Harde werkers en zeer correct. 18 10-jl zijn de kasten bezorgd en in elkaar gezet. Nu nog wachten op de twee stangen maar dat komt absoluut goed volgens mij. Hartelijk bedankt voor de sevice Groet Mevr. C.J. van Laar Amersfoort