Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
3.230.143.213

Klaas En Jan
Vandaag heb ik de beste koop uit mn leven gedaan. Mn vriend en ik hebben een huis gekocht en hebben het volledige interieur bij jullie aangeschaft. 10 % korting ook nog eens erbij. En lekkere koffie.

Thanks guys

Petra en Suzan
Hallo jongens

Ik was zaterdag met mijn dochter bij jullie in de winkel en heb een complete woonkamer gekocht genaamd Dito. Ben erg tevreden en heb leuk kunnen handelen en als klap op de vuurpijl nog een slaapkamer erbij gekocht. De service was super ik hoop snel een huisje te hebben zodat ik van mijn meubels kan gaan genieten.

Vriendelijke groeten Petra en Suzan

S. Schothorst
Jongens echt bedankt. Bij jullie word echt gedaan wat er beloofd wordt. Raad iedereen aan om hier hun meubelen te kopen.

toy toy Simon

P. Verstraten
Afgelopen zaterdag diverse zaken gekregen van jullie uit het Dito assortiment. Al binnen 5 weken kunnen wij genieten van onze nieuwe meubels. Ondanks dat er grote moeite was met de spullen binnen te krijgen (onze woonkamer is op de 3e verdieping) hebben jullie het maar mooi voor elkaar gekregen.
Klasse!!!!

Peter V.
Hoi

Ik heb zojuist mijn eethoek van jullie ontvangen. Ben er heel erg blij mee! En nog heel vriendelijk van de bezorgers dat ze het voor ons naar boven wouden brengen en alles hebben uigepakt en in elkaar gezet en ook nog eens op de gewenste plek gezet. Echt geweldige service! Ben er echt meer dan tevreden mee.

Heel er bedankt.

Groetjes Peter
Grootel
jongens ben echt blij met mn hoogglans interieur. Jullie hebben exact hetzelfde alleen veel goedkoper als bij de rest met zelfs nog betere service.

Tot gauw

Groetjes

Edwin

G. Koelewijn
Mijn moeder heeft vrijdag 8 juni haar bankstel thuis ontvangen. Nu nog afwachten op de eettafel en de stoelen.
Het is heel fijn dat het bankstel al afgeleverd kon worden aangezien die een stuk eerder dan verwacht binnen was. Nu kan mijn moeder alvast zitten.
Wij wachten vol verheuging op de rest.

Met vriendelijke groet

G. Koelewijn
Familie Steenstra
Wij hebben afgelopen donderdag onze meubelen ontvangen en zijn er zeer tevreden over.

Prima producten en prima service!

Heel erg bedankt.

Kees
Gisteren onze nieuwe meubels gekregen we zijn er helemaal tevreden mee! 4 weken eerder dan we hadden verwacht dus dat was helemaal mooi.

De jongens hadden het zo voor elkaar. Erg tevreden over A-meubel.

Groeten Kees