Black Friday Two Weeks Sale. Tot 70% Korting

Een nieuwe eettafel koopt u bij A-Meubel

De eettafel is de belangrijkste tafel in huis

Er is geen huis zonder eettafel, want eten moeten we allemaal meerdere keren per dag. Ook is de eettafel een belangrijk ontmoetingspunt. Aan de eettafel ziet u uw gezin een paar keer per dag. Het is een rustpunt waar u de dag bespreekt onder het genot van wat eten of drinken. Onze eettafels zijn hierop geselecteerd. De tafels bieden ruimte en gemak. Ze geven een bepaalde sfeer mee aan de eetkamer. Eettafels online kopen bij A-Meubel is simpel. Zodra we uw eettafel op voorraad hebben maken we een afspraak om hem te bezorgen. Dat doen we gratis, want we vinden service belangrijk.

 

Eettafels voor de beste prijs

Ook voor eettafels geldt onze laagste prijs garantie. Als u uw eettafel ergens anders voor minder kunt kopen dan horen we dat graag. Het verschil krijgt u van ons terug. De beste eettafels voor de laagste prijs. Daarvoor zit u goed bij A-Meubel!

 

In de eetkamer of de keuken

In veel huizen staan eettafels in de keuken en worden ze keukentafel genoemd. De eettafel is vaak de plek waar uw kinderen direct na school aanschuiven. Voor ze gaan spelen drinken ze een glas limonade met een koekje aan de eettafel. Eettafels worden ook gebruikt om te lezen of huiswerk te maken. En voor een goed gesprek met een glas wijn is een eettafel natuurlijk ook geschikt. U zit tegenover uw gesprekspartners en heeft volop ruimte op uw eettafel.

 

Eettafel in open keuken

Met een open keuken werkt de eettafel als verbinding tussen de huiskamer en de keuken. De kreet "Aan tafel!" is bekend in vele huishoudens en komt vaak vanuit de keuken. Iedereen in de woonkamer verplaatst zich naar de eettafel voor het ontbijt, de lunch of avondeten. De eettafel is een prima plek om te vertoeven.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel