Ribstof banken

Ribstof banken

Ribstof banken

Ribstof is momenteel een favoriet onder de bekleding van onze loungebanken. De stof wordt keer op keer besteld op mooie loungebanken, fauteuils en zelfs eetkamerstoelen. Ribstof is momenteel helemaal terug van weg geweest en niet meer weg te denken uit de moderne, landelijke of vintage woonkamers!


De geribbelde stof was in de jaren zeventig erg populair en maakt momenteel een grote comeback in een fluweelzacht jasje op de bank. De stof heeft zich door de jaren heen bewezen als een stevige, sterke stof die gemakkelijk tegen een stootje kan. De ribstof banken bij A-meubel zijn hiernaast allen uitvoerig getest in kwaliteit en comfort, waarbij je zeker kan zijn van een product dat jaren met je mee zal gaan. De verschillende soorten ribstoffen die wij bij A-meubel aanbieden zijn o.a. te vinden onder de namen Sztruks, Metropolis, Ribcord, Capri, Licoln, Sorrento en Ritz. Hierbij is er keuze uit tientallen kleuren en verschillende diktes in de rib. Je kunt de banken hiernaast aanpassen in maat en opstelling en zo jouw perfecte ribstof droombank creëren!

 

Een aantal voorbeelden van onze banken die zijn te bestellen in deze prachtige ribstoffen zijn hieronder weergegeven. Klik op de linkjes voor meer informatie en prijzen.

Mooie bank met longchair in een licht grijze kleur in ribstof

 

Bank Lelystad | Onze nummer 1!

De Lelystad bank straalt comfort uit en zet menig meubel is haar schaduw! De bank is, zoals hier te zien in 2-zits + longchair met stof Sztruks 19, te verkrijgen voor € 889,- euro. Hiernaast is zij ook verkrijgbaar met de Longchair aan de linkerzijde, met een ottomaan, hoek of als losse bank of bankstel. Bekijk de mogelijkheden van de Lelystad bank hier.


 

Unieke moderne bank met een longchair in een donkerbruine kleur


 

Bank Afferden | Een moderne klassieker.

De Afferden longchair is een ideaal zitmeubel als u niet heel veel ruimte heeft maar toch comfortabel wilt zitten. Deze royale 2,5-zits bank is modern vormgegeven met speelse accenten. De bank is leverbaar in verschillende kleuren zodat u uw nieuwe bank kunt aanpassen aan uw smaak en de rest van de inrichting. U kunt kiezen uit twee modellen, de longchair kan links of rechts worden geplaatst. Bekijk hier de Afferden bank.

 

knus bankstel in een ribstof in een donker grijze kleur

Bank Venlo | Een knusse favoriet.

De Venlo bank is een knusse verschijning die je niet zo snel voorbij zal kunnen lopen. Hij nodigt je uit te komen zitten en laat je vervolgens niet snel meer los, waarbij de volumineuze rug en zitkussens van deze bank een ware verademing zijn voor de rug. Deze uiterst comfortabele bank is in diverse ribstoffen te bestellen en ook aan te passen in formaat. Bekijk hier alle mogelijkheden van de Venlo bank. 
 

 

Bekijk hier al onze ribstof banken.