Gastenboek

Uw IP adres wordt opgeslagen tegen misbruik.
3.230.144.31

Elen
Een supergave bank gekocht de ottomaan zilver bij Ramon filiaal Tilburg. Dinsdag gekocht donderdag in huis onlangs een probleempje bij de bestelling professioneel opgelost dankzij Ramon en de klantenservice. Topteam, prima service en zeer klantvriendelijk.
A. Buddenbohmer
Had de woonset Klarenbeek besteld. Was op voorraad, dus had het set binnen 2 weken in huis.
Nu bleek dat 1 deurtje van het dressoir niet goed sloot. Melding van gemaakt, dat werd heel snel opgepakt.
Krijg ik afgelopen week een telefoontje om e.e.a. om te ruilen. Ik dacht alleen het deurtje, blijk ik een heel nieuw dressoir te krijgen.
Super service van A meubel
Brenda
Superblij met de nieuwe bank. Heerlijk relaxen Netjes ingepakt en geleverd. Helaas kan ik geen foto toevoegen maar liggen heerlijk te relaxen.
Christel Mol
Super snel geleverd, en super service! Er word snel gereageerd op een vraag. Top!!
Linschoten
vandaag mijn meubels gekregen helemaal top perfect verpakt super mooi ben erg blij mee goede service aardig geholpen super zaak zeker aan te bevelen
Fam van den Burg
Super blij met de meubels uit de serie Vinkeveen. Dergelijke meubels van goede kwaliteit. Keurig geleverd door 2 vriendelijke jongens.
Jeroen
Mooie ruime winkel. Enorm veel keus. Heel goed geholpen en zeer vakkundig geleverd door de vriendelijke bezorgers. Het staat enorm goed allemaal in de woonkamer en ben al met al zeer tevreden.
Edwin en Nicole Kollen
Vandaag zijn onze prachtige meubels bezorgd! We zijn zeer tevreden over de levering. De meubels werden door twee vrolijke enthousiaste bezorgers Marco en Alex binnengebracht op zijn plaats gezet en uitgepakt. Een aanwinst voor jullie bedrijf deze mannen!!
Sharona
Vandaag onze meubels besteldsuper goed geholpen in tilburg door Ramon!! Top verkoper
weijers
Gisterenavond in filiaal Tilburg ( loon op Zand) geweest zo fijn en vakkundig geholpen door verkoper Ramon petje af hoe die de mensen advies geeft en het afrond met een lekker bakje koffie
Zo ga je toch blij met je aankoop naar huis toe