NU LANGSKOMEN OP AFSPRAAK of bellen en chatten, elke dag van 09.00 t/m 18.00

Buffetkasten

Diverse buffetkasten

Berg uw servies op in een mooie buffetkast

Zoekt u een mooie buffetkast? A-Meubel heeft een aantal prachtexemplaren voor u geselecteerd. De doorgaans vrij landelijke uitstraling van buffetkasten is bewaard gebleven in deze modellen die toch verbazingwekkend modern zijn. Door frisse kleuren en praktisch gebruik van deurtjes, lades en planken zijn de buffetkasten een genot voor het oog en erg handig. Door de hoogte van de kasten maakt u optimaal gebruik van de oppervlakte in uw huis. Een buffetkast is dan ook erg efficiënt als u wat minder ruimte heeft. Doordat A-Meubel een laagste prijs garantie heeft, bent u bovendien verzekerd van de beste prijs.

 

Blikvanger van de kamer

Doorgaans staan buffetkasten in de huiskamer, eetkamer of keuken, maar u kunt deze kasten natuurlijk overal neerzetten. Door de glazen vitrines is de buffetkast al snel een blikvanger in het vertrek waar hij staat. Behalve voor serviesgoed en aanverwanten, kunt u de kast ook gebruiken om mooie dingen in te zetten. De buffetkast krijgt in dat geval een dubbele functie, namelijk ook die van vitrinekast. Hoe u de kast ook gebruikt, de grote opbergruimte die de buffetkasten van A-Meubel u bieden zal u verbazen.

 

A-Meubel bezorgt overal in Nederland

Onze bezorgers rijden heel Nederland door om onze meubels te bezorgen. Bestellen is daardoor wel erg aantrekkelijk. U bestelt een buffetkast of nog meer meubels vanuit uw luie stoel en alles wordt bij u thuis afgeleverd en gemonteerd. We weten wat service is en staan dus ook na uw bestelling voor u klaar.

 

Buffetkasten met de laagste prijs garantie

Op al onze buffetkasten garanderen we de laagste prijs. We willen niet dat u teveel betaalt voor uw kast. Ziet u uw buffetkast ergens anders desondanks toch goedkoper? Laat het ons direct weten, dan krijgt u het verschil van ons terug. Dat is de laagste prijs garantie van A-Meubel.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 9:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Superblij met de nieuwe bank. Heerlijk relaxen Netjes ingepakt en geleverd. Helaas kan ik geen foto toevoegen maar liggen heerlijk te relaxen.