Black Friday Two Weeks Sale. Tot 70% Korting

Vitrinekasten in elke woonstijl van landelijk tot modern. Altijd de laagste prijs.

In een vitrinekast laat u mooie spullen zien

Vitrinekasten zijn blikvangers in huis. Mooie spullen of verzamelingen zet u overzichtelijk neer in de vitrine. Of ze nu modern of klassiek van uiterlijk zijn, onze vitrinekasten zijn altijd stijlvol vormgegeven. De maten verschillen per model. Qua afmeting en stijl heeft A-Meubel altijd wel een passende vitrinekast voor u. We bezorgen in heel Nederland en zorgen er ook voor dat uw vitrinekast gemonteerd wordt. Daarnaast heeft A-Meubel de laagste prijs garantie.

Overzichtelijk ingedeeld en verstelbaar

De meeste van onze vitrinekasten hebben glazen deuren en plankjes. De indeling is overzichtelijk zodat wat u erin zet mooi tot zijn recht komt. De hoogte tussen de plankjes deelt u zelf in. De indeling iets verstellen is eenvoudig. In sommige modellen zit ook verlichting ingebouwd. U zet alle tentoongestelde voorwerpen dan mooi in de schijnwerpers. De spiegelende werking van het glas zorgt er ook voor dat u in de huiskamer wat extra licht heeft. Ook onze vitrinekasten hebben we in verschillende kleuren en woonstijlen. Kijk eens naar een zwarte vitrinekast of industrieel vitrinekast.

De vitrinekast als visitekaartje

Een vitrinekast is een mooi meubelstuk dat een stukje van uzelf laat zien. In de vitrinekast zet u een mooie verzameling of dierbare herinneringen. En de vitrinekast staat vrijwel altijd op een prominente plek in de woonkamer. Het is uw persoonlijke visitekaartje. Iedereen die de kast ziet zal gaan kijken naar de zaken die u erin heeft gezet.

Vitrinekasten kunnen overal staan

Natuurlijk hoeven vitrinekasten niet per se in de huiskamer te staan. Ook in de slaapkamer, hal of zelfs de keuken komt de kast goed tot zijn recht. Welk formaat of stijl u ook zoekt, de vitrinekast is van alle markten thuis. In de keuken zou u een vitrinekast met glas bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken om uw mooiste glaswerk of de flessen drank in te etaleren. De vitrinekast is een enorm veelzijdig meubel.         

 

 

                                                                                                                                                                                                

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 10:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Woonset Staphorst gekocht blij mee super fijn in de winkel geholpen door anouk optijd geleverd erg vriendelijke bezorgers zelf in elkaar moeten zetten maar goede beschrijving bij komen zekers nog eens terug alle lof voor a meubel