2 zithoeken dankzij draaifauteuils

2 zithoeken dankzij draaifauteuils

Creëer een extra hoekje met deze bijzondere fauteuils

Draaifauteuils zijn hartstikke mooi en functioneel. Een handige eigenschap van deze stoelen is dat u er gemakkelijk 2 zitjes mee creëert. Want als u de draaifauteuil als een afscheiding gebruikt draait u makkelijk naar de juiste kant. Op die manier gebruikt u dezelfde fauteuil zowel in de tv-hoek als voor het goede gesprek met een vriend of vriendin. De dubbele functie is een goede reden om direct een draaifauteuil uit te zoeken.

 

Luxe tot rust komen

De draaivoet van dit type fauteuil geeft u meer bewegingsvrijheid. Natuurlijk is de fauteuil vooral bedoeld om heerlijk tot rust te komen. Met een goed glas wijn bijvoorbeeld of een goed boek. Of om gewoon heerlijk in weg te dromen natuurlijk, want ook daar is niets mis mee. Een draaifauteuil geeft uw interieur een mooie oppepper!

 

Hippe en moderne ontwerpen

Onze draaifauteuils zijn vrij modern. De strakke vormen contrasteren mooi met de chromen of metaalkleurige voet, die weer iets industrieels hebben. Met name moderne, witte of hoogglans woonkamers hebben net dat beetje meer met een kleurige draaifauteuil. Het fraaie kleurrijke accent valt op en maakt zo’n comfortabele draaifauteuil direct tot blikvanger van uw interieur. Kom gerust eens proefzitten in een van onze showrooms!