NIEUW BIJ A-meubel

NIEUW BIJ A-meubel 27-03-2019


NIEUW BIJ A-meubel

Eens in de zoveel tijd schuiven er een aantal leuke nieuwe meubels en woonkamer sets bij onze collectie aan. Wij zijn altijd dolenthousiast wanneer dit gebeurt en delen dit dan ook graag met jullie!


 

Nieuwe woonkamer sets

Ja ja ja, er zijn een paar supergave woonkamer sets bijgekomen! Wij stellen ze graag aan je voor.

 

Blaricum woonkamer set

De Blaricum set is vrij recent toegevoegd aan onze collectie en is nu al een erg geliefde collectie. En wij snappen dit volkomen, want wie wordt er nou niet spontaan verliefd op de grof gezaagd houten bladen van deze set? De tafels zijn als optie ook te bestellen met een mooi glazen blad, zodat je kopjes beter op de tafel blijven staan en de tafel makkelijk is schoon te maken. Bekijk hem nu: Blaricum Woonkamerset. 

Baarn woonkamer set

De Baarn woonkamers zijn strak, modern en luxe. Deze set bestaat uit drie delen en is verkrijgbaar in de kleuren goud, taupe, grijs en wit. Een van de redenen waarom hij bij ons favoriet is, is de optie om de tv-kast tegen een kleine meerprijs te bestellen met een ingebouwde sfeerhaard! Bekijk hem snel: Baarn woonkamerset. 

Otterlo woonkamer set

De Otterlo woonkamer set is er een als geen ander. Deze set heeft een bijna vorstelijk karakter en geeft met haar gebogen chromen poten en glanzende verschijning een luxueus gevoel af. De set bestaat uit drie delen, waaronder een eettafel, salontafel en tv-meubel. Bekijk hem nu: Otterlo woonkamerset.
 

Rijkevoort woonkamer set

De Rijkevoort woonkamer heeft het beste van twee sets gecombineerd, namelijk de houten bladen van de Blaricum collectie en de gebogen poten van de Otterlo serie. Ook deze woonkamer set is net als de Blaricum collectie te bestellen met een glasplaat (tegen meerprijs) en bestaat uit drie prachtige meubels. Bekijk de set nu online: Rijkevoort woonkamerset.