Haal de ZOMER in huis

Haal de ZOMER in huis 03-04-2019

Haal de ZOMER in huis


We komen al steeds ietsje dichterbij die mooie zomermaanden en voor vele betekent dit dat het huis wordt ondergedompeld in de grote voorjaarsschoonmaak of toe is aan een nieuwe frisse look. Bekijk deze vrolijke meubels en accessoires en fleur jouw interieur op.
 
Weg met die stoffige donkere meubels!

Gooi die oude stoffige meubels de deur uit en breng nieuw licht in je huis door bijvoorbeeld de frisse Groenveld Longchair toe te voegen aan jouw interieur. Deze bank heeft een sierlijk, chique en toch fijne landelijke uitstraling en is te verkrijgen in vele opstellingen en stofsoorten. Mocht je nou de hele boel willen veranderen en toe zijn aan een echte make-over? Kijk dan eens bij onze woonkamer sets! Ga je voor landelijk, industrieel of een hoogglans moderne woonkamer? Steek jouw woonkamer in een nieuw jasje en begin de zomer met een nieuwe start!

Natuurlijke materialen en organische vormen

Het toevoegen van natuurlijke materialen en organische vormen werkt erg goed om een open en rustige leefomgeving te creëren. Zet bijvoorbeeld eens de loungestoel Cane in de woonkamer en combineer deze met de Emmeloord Ottomaan. Cane is een stoel gemaakt van rotan en teakhout en matched met zijn warme kleuren perfect bij het kunstleer van de Emmeloord Ottomaan. Voeg hier een paar gave Acros salontafels aan toe en breng de meubels bij elkaar met een vloerkleed van jute, wol of katoen. 
 

Ga voor kleur!

Wil je nou een beetje kleur toevoegen aan jouw interieur? Dan ben je hier aan het goede adres! Ruil die saaie eetkamerstoelen eens in voor zitcomfort met een fel en uitdagend kleurtje! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Vice stoelen of zet een vrolijk gekleurde Beanbag Mono poef naast de bank. Ook kun je meer kleur in huis brengen door het toevoegen van een mooi schilderij of stoere prent. Klik hiervoor op deze link en bekijk ons assortiment aan wanddecoratie en accessoires.