Banken

Banken

Grootste collectie banken

Bankstel, hoekbank, longchair, loungebank bij A-meubel vind je ze met de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Zoek je een leuk nieuw bankstel voor in jouw woonkamer? Bij A-meubel zit je goed! Wij hebben meer dan 150 verschillende bankstellen in leer en stof in ons assortiment. Alle banken kunnen worden geleverd in diverse opstellingen en materiaalsoorten en zijn hier en daar ook met een comfortabele relax functie uitgerust. Bekijk snel onze volledige collectie goedkope bankstellen online of in een van onze showrooms.

 

Bankstellen

Bankstellen bepalen voor een groot deel de uitstraling die uw huiskamer heeft. Het is namelijk 1 van de grootste meubels in uw interieur. Een nieuw bankstel betekent vaak ook een frisse uitstraling in uw huiskamer. Ga je voor een rechte bank of losse banken, bij a-meubel hebben we veel soorten Bankstellen. Kies een kleur en stijl en schep een nieuwe sfeer in de huiskamer. A-Meubel garandeert de laagste prijs en bezorgt uw bankstel ook nog eens bij u thuis. Bestel uw nieuwe bank dus snel online!

 

Hoekbanken

Prachtige banken bij A-meubel!Al onze hoekbanken kunnen worden geleverd in diverse opstellingen, maten en stofsoorten. De banken kunnen bijna allemaal worden bekleed met leer, een lederlook of diverse soorten stof. Onder de verschillende stofsoorten hebben wij bijvoorbeeld ook een prachtige bekleding met een suède effect. Hoekbanken maken uw loungehoek tot een compleet plaatje.

 

Longchairbanken

A-meubel is als één van de weinige zaken in Nederland gespecialiseerd in mooie strakke loungebanken, chaise longues, longchairbanken en mooie hoekbanken van leer. Wij hebben zeer veel design modellen voor een zeer lage prijs. De loungebanken en lonchairbanken kunnen alle in diverse materialen worden geleverd. 

In 2010 waren de loungebanken en longchairbanken zeer in trek bij het jongere publiek. Vooral de kleur wit was daarbij veel in trek. Wit dik leer op loungebanken en lonchairbanken staat zeer goed. Dit jaar is er een volledige nieuwe collectie loungebanken en longchairbanken bij A-meubel binnengekomen. Deze modellen onderscheiden zich voornamelijk door het gebruik van veel en dikkere stiksels. Deze stiksels zitten meestal in het zitgedeelte of aan de zijkanten van de bank. Ook strakke poten kan je dit jaar niet missen.

 

Loungebanken

Loungebanken en Hoekbanken zijn tegenwoordig erg populair bij alle generaties. U heeft de ruimte om heerlijk te ontspannen want deze banken zijn langer en breder dan de meeste sofa's. Daarnaast is een loungebank of hoekbank voorzien van veel zachte kussens om uw relaxgemak te vergroten. Thuiskomen na een dag hard werken is heerlijk als u kunt neerploffen op een loungebank.

 

U-banken

De trend was al enige tijd aanwezig, maar breekt nu echt door! Van jong tot oud, iedereen wil een zo comfortabel mogelijke loungehoek zodat er optimaal voor de buis gehangen kan worden. Weer of geen weer met een U-bank kan u altijd uw bezoek kwijt. U-banken zijn de aangewezen keuze voor en groot gezin!

 

Relax Banken

Relax bankstellen bij A-meubel!Toe aan een nieuwe bank, maar wilt u het dit keer luxer maken? Heeft u behoefte aan een plek waar u bij thuiskomst kunt uitrusten, genieten van uw favoriete tv-show of een goed boek en wilt u hierbij het beste zitcomfort? Dan bent u bij A-meubel aan het juiste adres!

Op deze pagina vindt u de ultieme loungebanken met luxe relaxfuncties. Een relaxfunctie houdt in dat u lekker op de bank plaats neemt, op de knop drukt en u zo de perfecte zit of ligstand aanneemt. De elektrische relax banken helpen u na een drukke dag te ontspannen, halen uw voeten van de vloer en zorgen voor een royaal zitcomfort.

 

Velvet Banken

Velvet en ribstof banken bij A-meubel!De trend was al enige tijd aanwezig, maar is erg gewild! De zachte velvet stoffen zijn te zien op bankstellen, stoelen en fauteuils en kunnen heel eenvoudig worden gestyled met verschillende woonstijlen. Een velours meubel brengt niet alleen een hoog aaibaarheid factor met zich mee, het is ook nog eens een waar style statement! Ook zijn de fluwelen stoffen goed te combineren met verschillende materialen en zorgen ze geheid voor een warme sfeer. Ben jij al velvet fan?  Neem dan eens een kijkje bij onze velvet banken op de website. Deze zijn natuurlijk ook te combineren met een velvet Fauteuil of sierkussen.

 

Ribstof banken

Deze pagina is geheel gewijd aan de ribstof banken binnen de A-meubel collectie! U ziet hier verschillende prachtige banken terugkomen in deze bijzondere stofsoort. Heeft u een bankstel, losse bank, ottomaan, longchair, hoekbank of loungebank nodig? U vindt ze allemaal terug op deze pagina. Klikt u op de productfoto van de ribstof modellen en maak uw keuze uit tientallen opstellingen en maten. U kunt gaan voor een 2-zits, 3-zits bank, voor een middelmaatje of een stuk groter. Ook kunt u uw bankstel aanvullen met verschillende fauteuils of loveseats in deze fluweelzachte stof. Kiest u vervolgens uit een ruim aanbod aan kleuropties. Hierbij is niets te gek en kunt u gaan voor een ribbelstof in geel, bruin, wit, zilver of zelf roze!

 

Kunstleren banken

Mooie hockers en poefs bij A-meubel!Deze pagina is geheel gevuld met prachtige kunstleren banken, bankstellen, loungebanken, longchairs en hoekbanken! De kunstlederen bank is een favoriet onder velen en dat snappen wij bij A-meubel volkomen. De bekleding, die op diversen banken is te zien, is niet alleen kwalitatief hoogwaardig, het is bijna niet van het echte werk te onderscheiden!

De imitatieleren bank van A-meubel is verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. Zo kunt u gaan voor een klassiek bruin, grijs of zwart, maar ook voor een spierwitte variant of een in fellere kleuren. Het namaakleder is namelijk in diverse kleuren te fabriceren en biedt zo ontzettend veel mogelijkheden tot het personaliseren.

 

Hockers

De hocker is een luxe aanvulling op uw bankstel, losse bank, loungebank of hoekbank. Deze kleine vierkante, rechthoekige of ronde poefjes staan ideaal naast de bank of uw fauteuil. Hierbij kunt u de kleine poef aanpassen naar wens in kleur en kiezen voor de gewenste stof of leersoort. De mogelijkheden per meubel zijn eindeloos, waarbij deze volledig zijn af te stemmen op uw wooninterieur of de al aangeschafte bank. Bekijk het assortiment hockers op onze website.

 

Mooie materialen en kleurtinten bij A-meubel!

Materialen:

De banken bij A-meubel zijn in heel veel verschillende materiaalsoorten uit te voeren. Zo kiest u voor leer, stof, ribstof, 60% Rundleer, kunstleer, velvetstof, vintage stof, vintageleer, teddystof, top kunstof - onderlaag leer. Niets is te gek bij A-meubel!

 

Kleuren:

A-meubel heeft banken in alle mogelijke kleuren die jij maar kan verzinnen! De mogelijke kleuren zijn: zwart, bruin, rood, wit, creme, beige, grijs, antraciet, zilver, cognax, paars, roze, groen, blauw, oranje, geel, taupe, goud, mix.