Eiken eettafels

15-02-2012

Met een eiken eettafel kunt u alle kanten op

De eiken eettafel is gemaakt van een van meest robuuste houtsoorten. De verschillende soorten eikenhout hebben verschillende kleuren. Qua uitstraling is er dus veel mogelijk. Ook qua afmeting en ontwerpstijl is eiken een prima materiaal voor eettafels. Makkelijk in onderhoud, duurzaam en vooral mooi voor uw eethoek. A-Meubel heeft voor u de mooiste modellen verzameld. Eet u binnenkort aan een nieuwe eettafel?

 

Eiken eettafels in verschillende tinten

Eiken heeft niet alleen deze goede eigenschappen maar laat zich ook makkelijk bewerken. Naast de verschillen in kleur tussen Europees en Amerikaans eikenhout, kan het ook bewerkt worden met lak of olie. Eikenhouten tafels variëren dus van heel lichte tot heel donkere kleuren. Overigens zijn er ook genoeg onbewerkte tafels. Het hout geeft een natuurlijke uitstraling die past in vele interieurs.

 

Eikenhout is duurzaam en makkelijk te onderhouden

Het grote voordeel van een eiken is dat deze houtsoort erg sterk en duurzaam is. Ook trekt en krimpt eiken nauwelijks. Een dergelijke eettafel is slijtvast en gaat lang mee. De kleuren blijven mooi, ook na jaren gebruik. U maakt de deze eettafels makkelijk schoon met een vochtig doekje. Echt onderhoud is niet nodig. Het eikenhout 1 of 2 keer per jaar boenen met een onderhoudsmiddel is voldoende. Dan behoudt het zijn kleur en uitstraling en is het meteen beschermd tegen slijtage.

 

Koop uw eiken eettafel online bij A-Meubel

A-Meubel garandeert de laagste prijs. Ziet u uw het product ergens anders goedkoper? Dan krijgt u van ons het verschil terug. Als u wilt bezorgen we uw meubels bij u thuis. A-Meubel biedt optimaal bestelgemak en de scherpste prijzen. Bestel uw eiken eettafel vandaag nog!