Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

A-meubel op Social Media

A-meubel op Social Media

A-meubel op Social Media

A-meubel blijft zeker niet achter op het gebied van Social Media en je kunt ons dan ook volgen via verschillende kanalen! Ben jij nou benieuwd naar de nieuwste win acties, de goedkoopste woonkamers of de mooiste banken? Kijk dan eens op onze Social Mediakanalen en volg ons voor alle updates!
 

FACEBOOK

Sinds 2011 zijn wij actief op Facebook en houden wij je vanaf daar op de hoogte van alle nieuwtjes en acties. Je kunt hier mee doen aan verschillende winacties, ziet er onze nieuwste meubels langs komen en kunt ze via het Facebook menu “Shoppen” gelijk vinden op onze website! Mocht je nou vragen of opmerkingen hebben dan kun je ons altijd berichten in de Facebook chat.
 

INSTAGRAM

Yes, we hebben ook Instagram en zijn hier de laatste tijd steeds actiever mee bezig! Volg ons voor de nieuwste meubels, de leukste acties en check onze Facebook stories voor leuke filmpjes en meer! Via Instagram bekijk je in een gemakkelijk overzicht alle mooie productfoto’s en acties en stel je jouw vragen gemakkelijk via de chat! Volg ons snel via @ameubel!
 

PINTEREST

Ben je al een tijdje bezig met het verzamelen van inspiratie voor je nieuwe interieur? Dan ben je bij Pinterest aan het juiste adres. Volg ons via de A-meubel Pinterest en laat je inspireren door de verschillende “moodboards/ inspiratie borden”. Hier vind je een hele hoop meubels en sets die je kunt bewaren (vastpinnen) op je eigen inspiratie borden. Ook staat er altijd een handige link onder de foto’s die je leidt naar het artikel op onze website.

 

YOUTUBE

Bij A-meubel maken wij ook af en toe een leuk promotiefilmpje voor onze meubels die je terug kunt vinden op onze YouTube pagina. Deze filmpjes zijn ideaal, want je kunt zo een heel goed en realistisch beeld krijgen van de meubels! De filmpjes duren meestal maar een paar minuten en laten je snel kennis maken met misschien wel jouw nieuwe bank of woonkamer set!