Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Bescherm die meubels!

Bescherm die meubels!

 

 

Bescherm die meubels!

Het blijft natuurlijk heerlijk, zo’n prachtig nieuwe bank, fauteuil of eetkamerstoel. De bank ruikt nog helemaal nieuw en je doet extra voorzichtig met je glas wijn en die hapjes. Helaas gaat er toch wat mis, de wijn gutst uit je glas, de koffie gaat er overheen en er vallen een paar van die vervelende paprika chips naast je op de bank. Je ziet een paar lelijke vlekken op je bank verschijnen en rent naar de keuken opzoek naar het juiste schoonmaak spul.


Geen zorgen, deze nachtmerrie wordt geen werkelijkheid zolang je meubels zijn beschermd met onze Protexx protectie!

 

Protexx Protectie

Zorg dat je bij aankoop van de nieuwe meubels een Protexx protectie set aanschaft en spuit de bank, fauteuil of je eetkamerstoelen bij leveren gelijk in. Op deze manier blijft je aankoop goed beschermd tegen vervelende vlekken. Mocht je nou nog niet helemaal gerustgesteld zijn, dan is er naast de protectie set ook nog de mogelijkheid om hier een 5-jarige garantie service bij af te sluiten. Komt er een vlek op jouw meubel en krijg je deze er echt niet uit, dan zorgt Protexx ervoor dat de vlek gratis voor u wordt verwijderd. (Mits je het meubel via de servicevoorwaarden hebt behandeld)
 

Disclaimer

Let wel op: De Protexx service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc. Ook vlekken als uitscheidingen en afscheidingen van mens en zoogdier vallen onder de service van Protexx. Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen textielbescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc. 

Klik voor meer informatie op onderstaande link:
ONDERHOUD EN SERVICE