Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Bijzondere woonkamer sets

Bijzondere woonkamer sets


Bijzondere woonkamer sets

Gewoon is ook maar zo gewoontjes, toch? Wil je echt uit de massa springen dan ga je voor gewaagd en stijlvol! Opzoek naar een unieke meubelcollectie voor in jouw woonkamer? Lees dan snel verder.


 

Woonkamer set Laren

Deze woonkamer collectie is echt een pareltje! De meubels weten het stoere hout van industrieel te combineren met het elegante chroom. De set wordt hierdoor een unieke verschijning en zal zeker de show stelen in elke woonkamer. Bekijk hem via deze link: Woonkamerset Laren. (foto linksboven)


 

Woonkamer set Baarn

Bij deze meubelcollectie draait het om strak lijnen werk en glanzende oppervlaktes. Simpel, maar stylish is hij zeker. Deze set heeft een moderne uitstraling die gewoon bijna futuristisch aandoet. Een perfecte optie voor de “neatfreak” en het stijlicoon, maar houdt je niet zo van poesten? Dan stel ik toch voor om te gaan voor een andere set. Bekijk de set nu via deze link: Woonkamerset Baarn.
 
Woonkamer set Elegance Diamond

Deze set is geschikt voor alle mensen die een beetje “blingbling” in huis willen halen. Altijd al omgeven willen zijn door Swarowsky kristallen en niet alleen om je nek of aan je vinger? Dan zit je bij de Elegance Diamond collectie helemaal op de juiste plek! Deze set heeft namelijk kasten en tafels afgewerkt met, jawel, Swarowsky kristallen! Ultieme luxe en glamour in de woonkamer? Dan zou ik zeggen klik op deze link: Elegance Diamond. (ook verkrijgbaar in het zwart.)
 
Woonkamer set Winschoten

Deze set is moeilijk in een hokje te plaatsen. De Winschoten collectie heeft iets landelijks, een vleugje vintage en toch ook wel een sterk industriële uitstraling. Ben je een behoorlijke verzamelaar, heb je altijd te veel spulletjes, maar te weinig kastruimte? Dan word je blij van deze collectie! Kijk eens naar al die kleine en grote laden, opbergvakken en kastdeurtjes! Een ding is zeker, deze meubels halen karakter en warmte in huis en zijn super te combineren met andere woonstijlen.
Bekijk de gehele set hier: Woonkamerset Winschoten.