Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Blerick bank - De moderne Mozart

Blerick bank - De moderne Mozart

Het Blerick bankstel heeft een speciale look, hij kan in een klassieke inrichting een echte ster van de woonkamer worden.
De spectaculaire Blerick bank is voor deze klassieke 

inrichting te bestellen in kunstleer. U kunt kiezen of deze in 1 kleur of in 2 kleuren te nemen. Als u kiest voor 2 kleuren zullen de hoofdsteun en de armsteunen in een andere kleur zijn dan het zit en rug gedeelte van de bank. Echter is het natuurlijk ook zeer stijlvol om de Blerick in 1 enkele kleur te houden, de prachtige vormgeving van de bank is ook dan een echte eyecatcher.

U kunt de Blerick in de klassieke opstellingen gebruiken door dat deze leverbaar is als zowel fauteuil, 2-zits en 3-zits. Hierdoor is het makkelijk om de bank in een ruimte te integreren. Het is daardoor ook makkelijker om veranderingen door de voeren in uw interieur.De flexibiliteit in de Blerick maakt dit een echte bestseller, de bank is ook prachtig in een industriële inrichting. De glanzende look zorgt ervoor dat tegenover de doffere kleuren van het hout en beton de bank echt wordt uitlicht.

Wanneer u een modernere inrichting in uw woonkamer heeft is het ook heel goed mogelijk om de Blerick te verenigen in uw kamer. Een mooie stof in een lichtere of felle kleur kan een aanvulling zijn op de deze invulling van uw interieur. Het zitcomfort is door de hoge rug en smallere armsteunen ongebruikelijk binnen deze woonstijl, de hoge rug geeft een ongebruikelijke smaakvolle aanblik in deze inrichting.

Door de hogere hoekige voeten van de bank is het ook nog eens erg makkelijk om schoon te maken onder de bank. Dit verhoogt het langdurig gebruiksgemak van de bank.