Charmante kloostertafels

Charmante kloostertafels

Charmante kloostertafels

Kloostertafels zijn tafels met karakter en stralen een zekere charme uit. De tafels zijn stevig, hebben een houten blad en een antieke afwerking. De tafels stonden in het verleden, zoals de naam al doet vermoeden, in kloosters en kastelen en hebben de trendwisselingen door de jaren heen dus aardig overleefd.

Laat je betoveren en waan je in vergeten tijden met onze mooiste kloostertafels.
 

Stijn Eettafel

De Stijn eettafel is een klassiek traditionele versie van de kloostertafel. Hij is vervaardigd uit 100% Europees Eikenhout (drift oak) en afgewerkt met een natuurlijke olie. De tafel is verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren hout. Zo kun je bij deze tafel kiezen of je hem in een White wash, Smoke brown, Natural of Stone grey afwerking zou willen hebben.  Deze tafel is verkrijgbaar vanaf €999,- en te bestellen via deze link.
 

Prato eettafel

De Prato eettafel heeft een moderne twist gegeven aan het traditionele uiterlijk van de kloostertafel door het houten blad te combineren met een stel metalen kolompoten. De Prato krijgt hierdoor een robuuste look, maar behoudt tegelijkertijd zijn elegantie en blijft dicht bij zijn roots. Het tafelblad van deze bijzondere kloostertafel is gemaakt van gerecycled teakhout met een warm bruine uitstraling. Bestel de tafel nu vanaf € 1.099,- via deze link.
 

Le mans eettafel

Ook deze tafel is gemaakt van gerecycled teakhout, maar heef de traditionele stijl van de kloostertafels hierbij in stand gehouden. De tafel is verkrijgbaar in 200cm en 240cm en zo ideaal voor een groter gezin of een huishouden met veel bezoek over de vloer. Bestel de Le mans tafel nu via deze link voor € 899,-.

Toscana eettafel

De Toscana kloostertafel zit in dezelfde prijsklasse als de Le mans eettafel, maar heeft een heel verschillend uiterlijk. Deze elegante verschijning heeft namelijk antiek wit grenen kolompoten en een rustiek eikenhouten blad. Het tafelblad is aan te passen naar jouw eigen smaak door de verschillende kleurafwerking opties en de tafel is verkrijgbaar in verschillende maatuitvoeringen beginnend met de vanaf prijs van € 899,-. Je kunt hem nu bestellen via deze link.