Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Combineer een oude eettafel met nieuwe stoelen

Combineer een oude eettafel met nieuwe stoelen

Nieuwe stoelen bij uw bestaande eettafel

Die nieuwe eethoek die komt er wel. Maar waarom zou u alles vervangen? Stoelen slijten in de praktijk harder dan de eettafel, met name de bekleding. Heeft u wel eens overwogen om alleen de stoelen te vervangen? Met nieuwe eetkamerstoelen bij uw oude eettafel geeft u de eethoek een compleet nieuwe uitstraling. Het lijkt en voelt alsof u een nieuwe eethoek heeft, alleen bent u veel minder geld kwijt.

 

Helemaal hip: verschillende stoelen bij de eettafel

Het klinkt een beetje vreemd, maar het kan best. Gewoon 4 verschillende stoelen bij de eettafel. Verschillende trendwatchers noemen dit als één van de trends voor 2014. Het speelse van verschillende stoelen is vooral een kwestie van durven, vinden wij. Maar eigenlijk is het best gaaf. Natuurlijk moet u wel een stel mooie stoelen uitzoeken. Met een paar afdankertjes doet u uw interieur tekort.

 

Gaat dit u te ver?

Dit hele hippe is niet aan iedereen besteed, dat weten wij ook. In sommige gevallen is het gewoon mooier om identieke eetkamerstoelen aan de eettafel te hebben staan. Wilt u toch een beetje variëren? Overweeg dan eens kussentjes in allerlei kleuren of motiefjes op de stoelen te leggen. Zo heeft u een beetje van allebei!