Creeer een sfeervol warme woonkamer

Creeer een sfeervol warme woonkamer

 

Creëer een sfeervolle woonkamer

Je hele woonkamer is ingericht met prachtige meubels en je voelt je helemaal thuis, maar wacht.. er is 1 ding dat ontbreekt. Je kijkt de huiskamer door, ziet een mooie fauteuil, comfortabele bank, gave salontafel en een leuke eethoek. Elk meubel is op zichzelf een blikvanger, maar toch mis je dat gevoel van een sfeervol geheel.


Meubels kunnen stuk voor stuk nog zo prachtig zijn, je woonkamer blijft misschien toch wat onsamenhangend voelen wanneer je hem niet aankleedt. De decoraties, accessoires en verlichting zijn namelijk net zo belangrijk als de meubels zelf! Zet bijvoorbeeld eens een gave staande lamp naast de bank of hang een vrolijk schilderij boven de bank en hoppa je hebt gelijk meer sfeer in huis.

Bekijk hier al onze complete woonkamersets


Verlichting gebruiken als sfeermaker

Je hoeft niet alleen te gaan voor een lamp die boven de salontafel in de huiskamer hangt. Stijl je huiskamer bijvoorbeeld met kleinere tafellampen die naast dat ze wat meer licht in je woonkamer brengen, ook gewoon nog eens erg leuk zijn om naar te kijken. Een paar gave lampen kunnen zo veel meer toevoegen aan jouw interieur! Zet bijvoorbeeld eens tafel lamp Davinci Green op dat hoektafeltje naast de bank of hang de Top Shelf lamp aan de muur en creëer tegelijkertijd ook meer opbergruimte.


Vloerkleden voor meer samenhang

Je hebt een mooie hoekbank en twee fauteuils staan met een schattig salontafeltje in het midden. De opzetting is leuk, maar je mist wat samenhang in het geheel. Een vloerkleed kan hierbij de uitkomst bieden! Bij A-meubel vindt je verschillende soorten en maten tapijten voor een vaste lage prijs. Ga je voor een vintage look en ben je niet bang voor een beetje kleur?  Kijk dan eens naar Carpet Liv Large Turquoise! Of heb je liever een wat strakker modernere look neem dan eens een kijkje bij tapijt Cozy die verkrijgbaar is in het groen, antraciet, beige en taupe.


Vrolijk je muur op met een kleurig schilderij

Je kunt met een schilderij al snel een de sfeer zetten voor de gehele huiskamer, eethoek of slaapkamer. Bij A-meubel vindt je onder andere prachtige natuur en stadsgezichten, abstracte kunstwerken, zwart/wit fotografie en nog veel meer. Ook kun je kiezen voor een moderne chique spiegellijst of een origineel twee of drie luik schilderij.

Bekijk hier ons assortiment decoratie artikelen
Mooie decoratie en schilderijen bij A-meubel