Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

De bar en barkrukken als eethoek

De bar en barkrukken als eethoek

 

Een trend die opkomt: eten aan de bar

We zien het steeds vaker in restaurants: eten aan de bar. Lekker rechtop aan de bar met een biertje erbij genieten van een voedzame maaltijd. Heerlijk nietwaar? Absolute voorwaarde is natuurlijk dat u op een comfortabele barkruk of barstoel zit. Want als er één ding belangrijk is bij eten is dat u ontspannen zit. En gelukkig is er in de meeste horecagelegenheden niet bezuinigd op de barkrukken.

 

Thuis aan de bar zitten

Ook voor thuis is eten aan de bar een prima alternatief voor de traditionele eethoek. Heeft u al een bar in huis? Vaak is de bar in of in de buurt van de keuken. Handig, want dan serveert u het eten makkelijk vanuit de keuken. Een goede barkruk of barstoel is dus essentieel voor een goede maaltijd aan de bar. Een barkruk is vaak wat eenvoudiger van opzet. Barstoelen hebben alles wat gewone stoelen ook hebben, maar dan wel met een stuk hogere poten.

 

Heeft u geen bar in huis?

Niet iedereen heeft natuurlijk een bar in huis. Als u geen bar heeft kunt u een bar bouwen, maar er zijn ook voordeligere oplossingen in de vorm van een bartafel. De tafel is hoger dan een normale tafel en daardoor perfect voor barkrukken of –stoelen. Ook zonder klussen eet u heerlijk aan de bar bij u thuis. Laat het u smaken!