De meubelbranche toen en nu

De meubelbranche toen en nu

Er is veel veranderd

A-Meubel bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. We hebben heel wat meubelzaken zien komen en gaan. Op zich niets vreemds, want dat gebeurt in elke branche. Een belangrijke verandering voor de meubelbranche is natuurlijk internet. Online meubels kopen heeft een enorme vlucht genomen. Helaas brengt dat ook meubelzaken met zich mee die alleen snel geld willen verdienen. Terwijl klantvriendelijkheid, service en meer van dat minstens zo belangrijk zijn als meubels online verkopen.

 

Internet is heel belangrijk

Zoals gezegd is internet heel belangrijk voor de meubelbranche. Een heel groot deel van de klanten oriënteert zich via internet. In onze filialen merken we dat steeds meer klanten al precies weten wat ze willen. Ze komen bij wijze van spreken binnen met een verlanglijstje. Natuurlijk is ook meubels online kopen steeds belangrijker. Via onze website verkopen we elke dag talloze kasten, hoekbanken, bijzettafels, banken en meer.

 

Het belang van service is onveranderd

Eén ding is nooit veranderd: klantvriendelijkheid en service. Want of u nu in een winkel koopt of via internet, de service is echt onbetaalbaar. In de winkel wilt u goed advies en duidelijke voorwaarden. Via webwinkels komt daar ook nog heldere communicatie bij. Eigenlijk is er dus een verkoopkanaal voor de meubelbranche bijgekomen. Verder is er weinig veranderd in de afgelopen 30 jaar.