Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

De vreemdste meubeltrend van 2014

De vreemdste meubeltrend van 2014

Meerdere soorten hout? Wat?

In 2013 ging het nog om verschillende stoelen bij een tafel. Voor 2014 gaat het allemaal nog een stap verder, zeggen de trendwatchers. Verschillende soorten houten stoelen bij één tafel kan ook. Donker en licht hout, volstrekt willekeurig gecombineerd bij een eettafel bijvoorbeeld. Stelt u zich voor dat u een donkere eikenhouten tafel heeft met een stel beuken stoeltjes in verschillende tinten? Dat is precies wat wij bedoelen.

 

Verschillende houten stoelen rond de tafel

Het klinkt misschien vreemd maar het werkt echt. Die bonte kermis aan kleuren geeft bijvoorbeeld een eethoek een erg natuurlijke uitstraling. Hout is een mooi natuurproduct en daardoor lijkt het een stuk minder druk. U zou ook kunnen kiezen voor 2 x 2 of 3 x 2 stoelen. Daarmee doet het wellicht iets minder onrustig aan. Maar geloof ons, dit gaan we nog vaak terugzien in het komende jaar.

 

Dit is niets voor mij!

We kunnen het ons wel voorstellen dat niet iedereen zo’n stap durft te nemen. In moderne interieurs gaat het makkelijker dan in een klassiek ingericht huis. Daarom kunt u ook kiezen voor zekerheid: allemaal dezelfde stoelen bij de tafel. Dan weet u zeker dat het werkt in uw huis. A-Meubel heeft een uitgebreid assortiment stoelen voor in uw huis. Allemaal met laagste prijs garantie en gratis bezorgd in Nederland en België. Tja, wat dat betreft maken we het u natuurlijk graag heel makkelijk...