Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Designstoelen

Designstoelen

 

Exclusieve designstoelen voor in uw huis

Vanzelfsprekend heeft A-Meubel ook design stoelen in de collectie. Want ook uw eethoek of huiskamer kleedt u aan met stoelen die opvallen door hun ontwerp. De design stoelen mogen gezien worden en zitten daarnaast erg comfortabel. Lang tafelen aan de eethoek is heerlijk, zeker op de design stoelen uit onze collectie. Maar ook voor op uw kantoor of in de huiskamer als extra stoel is een  prima oplossing. A-Meubel heeft bovendien een laagste prijs garantie die ook geldt voor design stoelen!

 

Opvallend ontwerp

De vormen en materialen van een design stoel zijn perfect op elkaar afgestemd. De ontwerpers hebben veel moeite gestoken in de stoelen. De vormen en materialen mogen tenslotte niet ten koste gaan van het zitcomfort. Daarin zijn ze geslaagd, want naast de opvallende ontwerpen zitten deze stoelen heerlijk. Ook als u langere tijd in een van onze stoelen zit, zit u nog steeds perfect. U wordt goed ondersteund.

 

Moderne materialen

Alle design stoelen zijn gemaakt van materialen met een moderne uitstraling. Vaak zijn de stoelen voorzien van een metalen onderstel, soms verchroomd. De zittingen zijn van degelijke stoffen of robuust leer. De stoelen kunnen tegen een stootje en blijven mooi. Ook met kinderen zijn deze stoelen perfect. Schoonmaken gaat makkelijk, want meestal is een vochtig doekje voldoende. Wilt u de stoelen onder de eettafel? Let dan goed op dat u voldoende ruimte heeft. Met name als u design stoelen met armleuningen wilt is het belangrijk om hierop te letten.

 

Voordelige designstoelen

Als u design stoelen bij A-Meubel koopt, betaalt u nooit teveel. Dat weten wij zeker, weet u waarom? Omdat we een laagste prijs garantie hebben. Ziet u het ergens anders namelijk goedkoper, dan krijgt u van ons het verschil gewoon terug. Ook voor design stoelen is A-Meubel de goedkoopste.

Collectie 2020 designstoelen.