DIRECT LEVERBAAR - Salontafels

DIRECT LEVERBAAR - Salontafels

DIRECT LEVERBAAR!

Ben jij al een tijdje op zoek naar een mooie salontafel en wil je deze eigenlijk direct in je huiskamer kunnen zetten zodra je hem gevonden hebt? Dat kan met onze direct leverbare salontafels! Houd je van stoer industrieel mangohout of metaal? Ga je voor een schattig klein tafeltje of pak je groots uit? Bekijk de salontafels nu via onderstaande links!

 

salontafelset van 3 tafeltjes van mango hout met zwarte poten
Tropisch mangohouten salontafel set Klarenbeek is een echte industriële eye catcher! Deze set bestaal uit drie tafeltjes en is geweldig te combineren met verschillende interieurstijlen.

Klarenbeek Salontafel Set van 3: € 149,-

 

vierkante salontafel in een warm bruine houten look

 

De Ijzendijke salontafel is een mooie tafel met een warm bruine finish. Deze tafel heeft een industrieel en robuust karakter en zal mooi staan in verschillende interieur stijlen.

Ijzendijke Salontafel:       € 130,-
 

 

 

vierkante salontafel met een grijze rustieke finish

Hoe leuk is de Tollebeek salontafel? De salontafel is voorzien van een rustieke grijze finish en zal een aanwinst zijn voor elk interieur!


Tollebeek Salontafel: € 155,- 

 

 

salontafel met witte x poten en tafelblad van leisteen kleur
Een moderne salontafel met een bijzondere uitstraling. De Malden salontafel heeft een tafelblad in een leisteen kleur met een onderstel in pinewoord kleur. 

Malden Salontafel:   € 199,-

 

 

 

Klik hier om al onze salontafels te bekijken.