Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

DIRECT LEVERBAAR - Salontafels

DIRECT LEVERBAAR - Salontafels

DIRECT LEVERBAAR!

Ben jij al een tijdje op zoek naar een mooie salontafel en wil je deze eigenlijk direct in je huiskamer kunnen zetten zodra je hem gevonden hebt? Dat kan! Houd je van stoer industrieel mangohout of metaal? Ga je voor een schattig klein tafeltje of pak je groots uit? Bekijk de salontafels nu via onderstaande links!


 


Tropisch mangohouten tafels Barcelona, Salou en Malaga zijn echte industriële eye catchers! Deze salontafeltjes komen in sets van twee en drie en zijn geweldig te combineren met verschillende interieurstijlen.

Barcelona Salontafel set van 3: € 169,-
Salou Salontafel set van 3:         € 149,-
Malaga Salontafel set van 2:       € 129,-

 
De Kessel salontafel is ook weer een mooie mangohouten tafel met een warm bruine finish. Deze tafel set van 2 heeft een bijzonder onderstel en een 8-hoekig blad.

Kessel Salontafel set van 2:       € 165,-
 
 


De Slagharen salontafels zijn tafeltjes met een pittig karakter. De stoere kleine salontafels van Canyon hout hebben unieke houttekeningen en zijn het helemaal volgens de laatste trends!

Slagharen Salontafel 100x40cm: € 199,-
Slagharen Bijzettafel 54x35cm:   € 75,-
Slagharen Bijzettafel 46x46cm:   € 59,- Hoe leuk zijn deze schattige ronde salontafeltjes! De Acros salontafels hebben teakhouten bladen in het lichtgrijs, bruin en naturel. De bladen van deze tafeltjes zijn prachtig afgewerkt en stelen al snel de show!

Acros Salontafel Set van 3: € 199,-  Een moderne salontafel met een bijzondere uitstraling. De Zella salontafel set van 2 is gemaakt van mangohout en metaal en is een stoere toevoeging aan je interieur!

Zella Salontafel Set van 2:   € 109,-