Een stoere kinderkamer

Een stoere kinderkamer

Een stoere kinderkamer   

Bij A-meubel vind je meubels in alle soorten en maten en natuurlijk valt daar ook een gave kinderkamer mee in te richting. Kijk eens naar deze leuke meubeltips en laat je inspireren! Bij het stijlen van een kinderkamer kun je het beste kiezen voor een basis met lichte kleuren. Een witte muur met een gave accent kleur werkt hier vaak het best. Hierdoor creëer je niet alleen rust, maar zorg je ook voor licht en ruimte in de kamer. Ga hierna natuurlijk lekker los met vrolijke kleurige accessoires!

 

 

Opbergruimte

vloerlamp unbeleafable goud

 

Eigenlijk kom je altijd opbergruimte te kort als het om de kinderkamer gaat, maar met een paar stoere kasten komen we al heel ver. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Goes Dressoir. Dit leuke dressoir heeft een moderne frisse look en is verkrijgbaar in de breedte maten 192cm en 234cm. De kast is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en zorgt voor een grote hoeveelheid aan opbergruimte.

 

Verlichting

Natuurlijk heb je ook een leuke lamp nodig! De Unbeleafable vloerlamp is een geweldige lamp die bij kinderen zeker in de smaak zal vallen.

Deze lamp heeft een uniek design en verspreid het licht op een speelse manier.

 

Kleurige kussens

Een leuke speelhoek creëren? Zet eens een paar leuke poefjes om een tafeltje en je hebt een leuke
knutsel hoek! Kijk bijvoorbeeld eens naar de schattige Pouf Gump. Of creëer een knusse hoek met
verschillende felgekleurde kussentjes en plaids.