Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Een stoere kinderkamer

Een stoere kinderkamer

Een stoere kinderkamer   

Bij A-meubel vind je meubels in alle soorten en maten en natuurlijk valt daar ook een gave kinderkamer mee in te richting. Kijk eens naar deze leuke meubeltips en laat je inspireren! Bij het stijlen van een kinderkamer kun je het beste kiezen voor een basis met lichte kleuren. Een witte muur met een gave accent kleur werkt hier vaak het best. Hierdoor creëer je niet alleen rust, maar zorg je ook voor licht en ruimte in de kamer. Ga hierna natuurlijk lekker los met vrolijke kleurige accessoires!

 

Opbergruimte

Eigenlijk kom je altijd opbergruimte te kort als het om de kinderkamer gaat, maar met een paar stoere kasten komen we al heel ver. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Goes Dressoir. Dit leuke dressoir heeft een moderne frisse look en is verkrijgbaar in de breedte maten 192cm en 234cm. De kast is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en zorgt voor een grote hoeveelheid aan opbergruimte.


Lekker “chillen” in de zitzak

Lekker onder uit kunnen hangen in een zitzak is natuurlijk ook wel een must! Kijk eens naar de Beanbag Mono in een denim blauwe kleur. Deze gave zitzak is perfect om even in te relaxen of je huiswerk in te maken en staat ook nog eens super stoer! De beanbag is ook verkrijgbaar in het antraciet, groen, roze en geel.
 

Verlichting

Natuurlijk heb je ook een leuke lamp nodig! De Top Shelf lamp is een geweldige oplossing mocht
je nog een paar kleurboeken of schoolschriften op willen bergen. Deze lamp heeft een uniek design
door naast te dienen als verlichting ook te functioneren als extra opbergplank.
 

Kleurige kussens

Een leuke speelhoek creëren? Zet eens een paar leuke poefjes om een tafeltje en je hebt een leuke
knutsel hoek! Kijk bijvoorbeeld eens naar de schattige Pouf Gump. Of creëer een knusse hoek met
verschillende felgekleurde kussentjes en plaids.