Even Zen nu..

Even Zen nu..

Even Zen nu..

Snel dat broodje naar binnen werken, want de kids moeten op tijd op school zijn. Dan door naar werk, waar je hollend van de ene meeting naar de andere rent, snel nog even een koffietje “on the go”, o ja en de afspraak bij de tandarts moet je ook niet vergeten. Wat een drukke dag.

Lekker relaxen op de bank

’s Avonds wil je niets liever dan gewoon even een klein momentje voor jezelf. Lekker even zen zijn en relaxed een boek lezen of wat Netflixen. Dan zie je tot je teleurstelling die ongemakkelijk zittende oude bank in je woonkamer staan. Het is tijd voor verandering.


5 relax en lounge toppers!
 

1. De Harderwijk bank!harderwijk hoekbank

Deze prachtige bank zorgt voor jouw persoonlijke ZEN-momentje en zal de avonden en weekenden zeker een stuk aangenamer maken! De bank is uitgerust met een relaxfunctie en verstelbare hoofdsteunen. Deze topper past in ieder interieur en is verkrijgbaar in verschillende maten en stofsoorten!


2. De Lelystad Longchair

Plof je liever gelijk lang uit op je bank neer en heb je de ruimte om deze kanjer kwijt te kunnen? Dan zou ik zeggen, ga voor de heerlijke Lelystad lounger. Ook deze loungebank is verkrijgbaar in verschillende maten en stofsoorten. Zoals hij op de website in ribstof wordt weergegeven kun je hem het beste stijlen met een paar gave vintage tafeltjes zoals bijvoorbeeld de Jafar salontafel.


3. De Harderwijk Ottomaanhoekbank harderwijk

Wil je nou het beste van twee werelden? Ga dan voor een bank met een relaxfunctie én longchair! De Harderwijk bank is verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en met 1 of meerdere relaxfuncties. Gun jezelf tijd voor een rust momentje en geniet met deze stoere bank!


4. De Hoorn relaxfauteuil

Ben je nou eigenlijk nog best gehecht aan jouw bank en doe je hem liever nog niet de deur uit, maar wil je toch zo’n lekker relaxmomentje? Ga dan voor een gave relax fauteuil en maak je zithoek compleet! De Hoorn relaxfauteuil is een fauteuil die wordt geleverd met een fijne hocker/ voetenbankje. Dus gooi die beentjes omhoog en relax!


5. De Heusden relaxfauteuilrelaxfauteuil heusden

Liever toch iets luxer? De Heusden is het luxueuze broertje van de Hoorn fauteuil en is zowel manueel als elektrisch te bedienen. Niets voeten op een bankje leggen. Deze fauteuil zorgt ervoor dat jouw voeten vanzelf de lucht in gaan. Genieten toch?