Exotisch mangohout!

Exotisch mangohout!

Exotisch mangohout!

Stevig, robuust en bijzonder sfeervol, dat zijn de mangohouten meubels van A-meubel. Dit bijzondere houttype wordt over het algemeen verwerkt in de industrieel ogende meubelseries en gaat onwijs lang mee!
 Uniek!

Koop je een mangohouten meubel, dan ga je voor iets unieks! Het mangohout waar de meubels uit zijn vervaardigd heeft namelijk bijzondere houttekeningen die elk meubel een unieke uitstraling geven. Deze mangohouten meubels zijn hierdoor een prachtige verschijning die de natuur een stukje dichterbij zal brengen.
 

Warm en sfeervol

Een mangohouten meubel heeft vaak een geelrode kleurtint over zich en warmt de omgeving waar hij in staat hierdoor snel op. De meubels zijn perfect te combineren met aarde tinten of juist een lekker fel kleurtje.
 

Ga voor mango!

Ben jij nou ook enthousiast geworden over dit sfeervol mangohout? Neem dan eens een kijkje bij de onderstaande woonkamer sets en laat je inspireren!
 Woonkamer set Cadier

Een industriële woonkamer collectie met daarin een royaal dressoir, Tv-meubel, eettafel en driedelige salontafel set. De combinatie van het warme mangohout en de diepzwart ijzeren frames maken deze set tot een echte eyecatcher! Je hebt de meubels nu al in huis voor maar € 1.095,-.  Neem voor meer informatie een kijkje op de onderstaande link.
 

Link: Cadier woonkamer collectie
 Woonkamer set Iron

Dit is ook al zo’n bijzondere set! Net even wat anders als de Cadier set, maar met even veel pit en klasse. De set bestaat ook uit een eettafel, dressoir, Tv-meubel en salontafel en past perfect in het plaatje van de laatst trends binnen het industriële interieur.  Je hebt deze set nu al in huis voor maar € 1.799,-.  Neem voor meer informatie een kijkje op de onderstaande link.
 

Link: Iron woonkamer collectie