Inspiratie opdoen op de Woonbeurs

Inspiratie opdoen op de Woonbeurs

De Woonbeurs

Het is weer bijna zover, dé beurs op woongebied staat voor de deur. Op 1 oktober wordt het startschot gegeven voor de enige echte Woonbeurs. De Amsterdamse RAI staat 6 dagen lang in het teken van alles wat met wonen en interieurs te maken heeft. Een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen voor uw nieuwe interieur of de verbouwing die u in gedachten heeft.

 

Stijlen en materialen

Welke stijlen en materialen helemaal in zijn op dit moment wordt u op de Woonbeurs snel duidelijk. Al die indrukken geven u vast nieuwe energie om uw eigen interieur te vernieuwen of op te frissen. Nieuwe meubels spelen daarin een grote rol, maar ook accessoires natuurlijk. De sfeer van uw woonkamer, eethoek of slaapkamer wordt heel anders met een nieuw meubelstuk.

 

Geef ons uw tips!

Is u iets opgevallen op de Woonbeurs? Een bijzonder meubel of een bepaalde trend? Of heeft u een bepaalde stijl gezien die A-Meubel ook goed kan gebruiken in haar assortiment? Of heeft u andere tips? We horen heel graag van u. Stuur ons een berichtje of mail ons naar info@a-meubel.nl. Met uw hulp kunnen we ons assortiment nog beter afstemmen op onze klanten.