Meer dan dit meubel heeft u niet nodig!

Meer dan dit meubel heeft u niet nodig!

Letterlijk alles in één

Heyteam uit Italië heeft met de Multiplo zo’n beetje alle denkbare meubels in één meubel gestopt. Het is een modulair meubel geworden, waarmee u een zitbank, eettafel, hoekbank, bed en tafel in 1 hebt. Het is moeilijk uit te leggen, maar door de onderdelen anders te plaatsen verandert u de functie en looks van de Multiplo direct. Dit meubel is ideaal als u weinig plek heeft, zoals op een studentenkamer.

 

Na een feestje heerlijk slapen

Stelt u zich eens voor, u heeft een feestje. Dan wilt u lekker aan een tafel hangen of zitten met vrienden. Drankje erbij, wat lekkere hapjes en de avond is compleet. In een kleine studentenkamer is dat lastig, want ook het bed en een bankje moeten een plaats krijgen. Dankzij de Multiplo dus niet meer. Uw bed en de bank zijn tegelijk ook die gezellige tafel waaraan u met vrienden een feestje bouwt.

 

Helaas, het is een concept

Heyteam heeft het concept uitgewerkt, maar volgens ons is het niet in productie genomen. Jammer, want er is vast een markt voor. Het is een modern meubel met net zoveel toepassingen als een Zwitsers zakmes. Erg handig en waarschijnlijk zal het nog lekker zitten, slapen of hangen ook. Helaas zal dit product waarschijnlijk nooit het daglicht zien maar wij blijven graag geinspireerd door nieuwe producten en oplossingen...