Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Niet alleen voor dineren | De A-meubel eettafel

Niet alleen voor dineren | De A-meubel eettafel

Het is misschien wel het belangrijkste meubel stuk in elk huis, de eettafel. Iedereen eet natuurlijk elke dag een aantal maaltijden aan deze tafel. Naast het nuttigen van een maaltijd is dit ook de perfecte plek om met vrienden bij een te komen of een spelletje ganzenbord te spelen met familie. De eettafel is vaak het middelpunt van de woonkamer en daarom is het ook zo belangrijk om de juiste te kiezen bij uw interieur! Een meubel welke goed bij uw inrichting past of het pronkstuk wordt van een nieuwe interieurstijl, is van groot belang om uw woonkamer compleet te maken.

Verschillende maten, welke kiest u?

Bij A-meubel kunt u diverse stijlen eetkamer meubels vinden. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke uitstraling creëren met in elke hoek van de tafel een poot? Kiest u voor een U-vormige poot die wat moderner is, of gaat u voor de stoere X of sterpoot? Heeft u liever een speelsere uitstraling? Kijkt u dan eens naar de ronde of ovale eettafel, deze maakt het gemakkelijk om contact te houden met de rest van het tafelgezelschap. Een vierkant of rechthoekige tafel heeft daarentegen een klassiekere uitstraling, zorgt voor een stabiele basis en een comfortabel gevoel. Ook is er de keuze uit diverse uitschuiftafels. Deze zijn lekker knus voor wanneer u alleen met het gezin bent, maar kunnen ook ruim en comfortabel zijn voor wanneer er gezelschap langs komt.  

Aanschuiven maar!

Een eetkamer bank kan een leuke manier zijn om de tafel wat extra familiegevoel mee te geven. Bij A-meubel kunt u een aantal stoere eetkamerbanken in leer terugvinden onder het menu stoelen.

TIP: Een glazen of marmer look kan een manier zijn om de tafel wat moderner te laten uitkomen, een mango of eikenhout kleur past echter weer wat beter bij een rustieke inrichting.

Speciaal, klassiek en rustiek!

Een kloostertafel is ook een goede optie om toe te voegen aan uw eetkamer! Deze passen beter in een klassieke of rustieke inrichting, maar kunnen door het gebruik van glanzende accessoires eventueel ook mooi staan in een moderne of minimalistische inrichting. De kloostertafel geeft een echt behaaglijk gevoel om aan te schuiven met een groepje eters.