Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Onderhoudsmiddel Meubels

Onderhoudsmiddel Meubels

 

Het juiste onderhoudsmiddel

Meubels koopt u in perfecte staat. Maar om ze zo te houden hebben ook kwalitatief hoogwaardige meubels onderhoud nodig. Meubels worden doorgaans intensief gebruikt en dat betekent automatisch slijtage. Om beschermd te zijn tegen beschadigingen door het dagelijks gebruik van meubels heeft A-Meubel de juiste onderhoudsmiddelen. Meubels blijven beschermd tegen krassen en deuken. We raden u aan om direct bij aanschaf van uw nieuwe meubels een onderhoudsmiddel te kopen. Het geheim van een goed onderhoudsmiddel? Vraag hiernaar bij een van onze adviseurs. Meubels blijven langer mooi en de uitstraling van uw interieur blijft als nieuw.

 

Uw meubels in goede conditie houden

Als u nieuwe meubels koopt, wilt u ze natuurlijk in nieuwstaat houden. De materialen waarvan de meubels zijn  gemaakt hebben daarom onderhoud nodig. Natuurlijk houdt u de meubels stofvrij, maar dagelijks gebruik van de meubels levert slijtage op. Dat valt niet op als u zorgt voor regelmatig onderhoud. U brengt als het ware een beschermlaagje aan. Leer of hout zal minder snel beschadigen door het juiste onderhoudsmiddel. Meubels zien er daardoor langer als nieuw uit.

 

Houten meubels onderhouden

Om zo lang mogelijk van uw mooie meubilair te kunnen blijven genieten, is een goed onderhoudsmiddel voor meubels onmisbaar. Hout heeft goede verzorging nodig: alleen het stof verwijderen is niet voldoende. Hout moet grondig gereinigd worden om vlekken en aanslag te verwijderen. Vervolgens moet het hout goed gevoed worden met was of olie om uitdroging te voorkomen. Bij gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen voor houten meubels blijven uw meubels langer glanzend en mooi.

 

Onderhoudsmiddel voor leren meubels

Leer moet regelmatig gereinigd worden om vlekken te verwijderen. Dat kan met een nat doekje. Maar leer kan ook kleine scheurtjes gaan vertonen als het te droog wordt. Gebruik daarom een paar keer per jaar een goed onderhoudsmiddel. Meubels van leer blijven langer mooi en gaan langer mee. Het leer blijft soepel en beschadigt minder snel. Verleng de levensduur van uw leren meubels daarom met een goed onderhoudsmiddel. Bekijk hier onze leren banken.