Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Online meubels kopen is veel slimmer!

Online meubels kopen is veel slimmer!

Meer keus op internet

Sinds de opmars van internet heeft u als consument veel meer keus. Zonder veel tijd of geld kwijt te zijn kunt u onbeperkt vergelijken. Ook meubelzaken die u normaal gesproken niet zou bezoeken vanwege de reistijd zijn dankzij internet bereikbaar. U hoeft geen compromis te sluiten, want u bestelt in de meeste meubelzaken online. Dus ook dat ene model dat bijna nergens meer te koop is, heeft u met een klik in huis.

 

Op internet zijn meubels goedkoop

Tja, natuurlijk niet bij iedereen, maar meubels zijn een stuk goedkoper op internet. De overheadkosten van winkels worden lager, ze zijn minder tijd en geld kwijt met het verkopen van meubels. Voordelig en aantrekkelijker voor de consument, want dankzij het onbeperkte aanbod kiest u de voordeligste meubelzaak voor de aankoop van uw bank, tafel, of fauteuil.

 

Gegarandeerd de laagste prijs bij A-Meubel

A-Meubel doet er nog een schepje bovenop. Naast online meubels kopen en gratis bezorging in Nederland en België, vindt u bij ons gegarandeerd de laagste prijs. Sterker nog, ziet u het meubel dat u bij ons heeft gekocht ergens anders goedkoper? Dan krijgt u het verschil van ons terug. En daarom is online meubels kopen dus veel slimmer!