Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Opbergruimte

Opbergruimte

Opbergruimte

Opgeruimd staat netjes zeggen wij altijd maar. En dat geldt niet alleen voor de leuke opruimingen die wij momenteel in de aanbieding hebben. Nee, dit geldt ook voor ons interieur!

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe opbergkast om je interieur mee aan te vullen of vervang je graag jouw oude model? Dan ben je bij A-meubel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een enorm assortiment aan prachtige bergkasten.

 

Dressoirs | Een handige sfeermaker 

Een mooi dressoir tegen de wand kan een echte aanvulling zijn op jouw interieur. Je kunt dan ook uit diverse interieurstijlen kiezen bij A-meubel. Ga je voor een industrieel meubel, een moderne kast of misschien toch voor een wat klassieker model? Bekijk al onze dressoir nu via deze link.

 

Boekenkasten| Ideaal voor liefhebbers van een goed verhaal!

Voor de boekenverzamelaars is er natuurlijk niets mooiers dan zo’n prachtige boekenkast. Deze kast kan werkelijk het pronkstuk in de woonkamer worden als het aan ons ligt! Neem nou bijvoorbeeld de Veen boekenkast die met zijn bijzondere vormgeving uitblinkt in onze collectie. Of wellicht de iets klassiekere
Parma boekenkast met 3 ruime laden en een fris antiek witte afwerking. Bekijk de gehele collectie nu via
deze link.
 

 

Vitrinekasten | De kast waar niks onopgemerkt blijft 

Vitrinekasten zijn vaak de meest persoonlijke kasten die je kunt vinden in huis. Deze kasten geven vaak een klein kijkje in het leven van de eigenaar. Een mooie foto, een prachtig beeldje of dat souvenirtje van die vakantie van een tijd terug. Ze staan allemaal achter het glas van de vitrinekast. Favorieten spullen die mogen worden gezien! Plaats je ze in een van onze hoogglans kasten of ga je liever voor een houtlook zoals te zien bij de Twijzel kast? Bekijk alle mogelijkheden nu via deze link.