Opbergruimte

Opbergruimte

 

Opbergruimte

Opgeruimd staat netjes zeggen wij altijd maar. En dat geldt niet alleen voor de leuke opruimingen die wij momenteel in de aanbieding hebben. Nee, dit geldt ook voor ons interieur!
 

industrieel dressoir van hout en ijzer

Ben jij op zoek naar een nieuwe opbergkast om je interieur mee aan te vullen of vervang je graag jouw oude model? Dan ben je bij A-meubel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een enorm assortiment aan prachtige bergkasten.

 

Dressoirs | Een handige sfeermaker 

Een mooi dressoir tegen de wand kan een echte aanvulling zijn op jouw interieur. Je kunt dan ook uit diverse interieurstijlen kiezen bij A-meubel. Ga je voor een industrieel meubel, een moderne kast of misschien toch voor een wat klassieker model? Bekijk hier al onze dressoirs.

 

Boekenkasten| Ideaal voor liefhebbers van een goed verhaal!

boekenkast met een bijzonder design

Voor de boekenverzamelaars is er natuurlijk niets mooiers dan zo’n prachtige boekenkast. Deze kast kan werkelijk het pronkstuk in de woonkamer worden als het aan ons ligt! Neem nou de iets klassieke Parma boekenkast met 3 ruime laden en een fris antiek witte afwerking. Bekijk hier de gehele collectie boekenkasten. 
 

 

Vitrinekasten | De kast waar niks onopgemerkt blijft 

Vitrinekasten zijn vaak de meest persoonlijke kasten die je kunt vinden in huis. Deze kasten geven vaak een klein kijkje in het leven van de eigenaar. Een mooie foto, een prachtig beeldje of dat souvenirtje van die vakantie van een tijd terug. Ze staan allemaal achter het glas van de vitrinekast. Favorieten spullen die mogen worden gezien! Plaats je ze in een van onze hoogglans kasten of ga je liever voor een houtlook? Bekijk snel al onze vitrine kasten!