Opruimingspagina

Opruimingspagina

 

Opruimingspagina
 

Ben je op zoek naar koopjes en prijsknallers en heb je jouw meubel het liefst al de volgende dag in huis staan? Dan ben jij op de juiste plek beland! Bij A-meubel hebben wij namelijk een tal van producten die de deur uit kunnen voor werkelijke spotprijzen.

 

Op onze opruimingspagina vind je onder andere een groot aanbod aan zitcomfort, hierbij kun je denken aan verschillende soorten banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Ook vind je hier complete woonkamersets, kasten, tafels en verschillende decoratieve artikelen.

Wees er echter snel bij! Deze opruimingsartikelen zijn de laatste van hun soort en kunnen dan ook vaak niet meer worden nabesteld. De artikelen hebben allemaal een geschiedenis in de showroom en hierdoor heb je helaas dan ook geen garantie op de meubels. De meubels zijn op te halen uit het (in de artikel informatie aangegeven) filiaal. Dit kan zijn uit de showroom van Amsterdam, Amersfoort, Delft, Eindhoven, Enschede, Nijmegen, Tilburg of Zwolle.

Ameubel heeft acht vestigingen door heel nederland


Maar hoe fijn is het om jouw perfecte meubel match te hebben gevonden en dan niet eerst met smart te hoeven wachten op de komst van jouw nieuwe aankoop? Je neemt jouw opruimingsmeubel namelijk na het afrekenen zo mee naar huis. Ja, je hoort het goed! Je kan vanavond nog aan die nieuwe eettafel of op die gave bank zitten!

Ben je nou helemaal verliefd geworden op een van onze opruimingsartikelen? Dan kun je ons eerst het beste even contacteren om een afspraak in te plannen. Hierbij maken wij de meubels in de showroom gereed voor het ophalen en kun je direct afrekenen in de desbetreffende showroom.

Bekijk alle actiemeubels snel via deze link: Opruimingspagina.