Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Proefzitten bij A-meubel

Proefzitten bij A-meubel

Proefzitten bij A-meubel


De kogel is door de kerk, het is de hoogste tijd! Je gaat, samen met je partner, kinderen of misschien zelfs wel jouw oma een nieuwe bank uitzoeken! Je surft het hele web en reserveert je vrije zaterdagen om de meubelboulevards te bezoeken.


Wij zijn zeer blij zijn dat we onze klanten 24 uur per dag via de webshop onze zorgvuldig gekozen collectie kunnen laten shoppen. Maar natuurlijk begrijpen wij dat het knap spannend en lastig is om een bank te kopen zonder dat je hier even op hebt gezeten! In al onze showrooms staat dan ook ruim aanbod aan banken vanuit onze collectie voor jou klaar om te bekijken en op proef te zitten. Daarbij staan onze interieuradviseurs natuurlijk ook startklaar om je te helpen met deze persoonlijke onderneming en je van alle “ins-en-outs” van onze banken te voorzien. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt?
 

Of ‘ie lekker zit natuurlijk!
 

Nadat je een mooie bank in onze showroom hebt gespot, is daar het moment voor de vraag. Zit deze wel lekker?! Onze banken zijn uitvoerig getest, van goede kwaliteit en hebben een heerlijk zitcomfort. En, “voor elk wat wils”! Bedenk bijvoorbeeld of je graag een wat hardere bank wilt, waar je niet zo onderuitgezakt op zit. Of misschien wil je dat juist wel en heb je liever het gevoel alsof de bank jou bijna knuffelt.

De zitkussens zijn over het algemeen gevuld met koud schuim met bovenlaag van siliconen vezels en vlokken. De vulling kan natuurlijk per bank verschillen in materiaal of hoe dik de laag koud schuim is. Hierdoor heeft iedere bank weer een andere zitbeleving. Ook de stofkeuze heeft een invloed op hoe de bank voor jou zit.
 

Zithoogte, zitdiepte en zitbreedte
 

Denk vervolgens ook aan de zitdiepte; kun je met je voeten nog op de grond komen als je rechtop zit? Of hoeft dat niet en wil je liever een lekker diepe bank waarop je heerlijk kan loungen? Natuurlijk kun je daarbij ook rekening houden met de zithoogte. Voor lange personen is bijvoorbeeld een erg lage bank niet altijd even comfortabel om in te gaan zitten of vanuit op te staan. Wel kan een lage bank je huiskamer een echte lounge uitstraling geven.
 

Waar je nog meer op kunt letten, zijn de breedte van de zitkussens. Dit zodat jouw voeten bijvoorbeeld niet in de naad vallen, wanneer je op de bank Tv kijkt en je heerlijk breed uit kan zitten. Natuurlijk kun je in onze showrooms altijd eerst komen proefzitten en alles laten noteren door één van onze adviseurs. Dan kun je wellicht na een nodig nachtje slapen alsnog je bestelling online plaatsen!


Note: Vergeet niet dat een bank altijd in moet worden gezeten en deze net na de bezorging misschien nog ietsje anders zit dan de bank waar je op hebt gezeten tijdens het proefzitten.