Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Sfeervol industrieel design

Sfeervol industrieel design

Sfeervol industrieel design

Het is een van de trends die al een tijdje bij ons in de huiskamer te vinden is, de industriële meubels! Meubels binnen deze trend hebben vaak mooie houten bladen en panelen van bijvoorbeeld acaciahout, teakhout of mangohout die worden gecombineerd met metalen frames in alle vormen en maten. Het industriële meubel heeft door deze combinatie van materialen een robuuste uitstraling met een sterk karakter.
 

3 Stoere industriële woonkamer sets bij A-meubel
 1. Blaricum woonkamer set

Deze stoere set bestaat uit grof gezaagd gerecycled hout en chromen frames en poten. Iedere set heeft hierdoor een unieke uitstraling en verzekerd je van een stijlvol karakteristiek interieur.

 2. Iron woonkamer set

De Iron woonkamer set heeft een robuuste uitstraling door haar combinatie tussen mangohouten bladen en metalen frames. Deze set is afgewerkt in een bruine lak met stoere stencil lettertypes hier en daar.

 


3. Winschoten woonkamer set

De Winschoten woonkamer collectie heeft een bijzondere uitstraling door haar vele details. De meubels zijn uitgerust met een grote hoeveelheid aan opberglaadjes met unieke metalen grepen. De set heeft een industrieel karakter met een vintage twist.
 Het stylen van een industriële woonkamer

De basiskleuren van een industriële woonkamer liggen meestal in de bruin of grijstinten. Deze kleuren worden het best geaccentueerd door kleuren als bijvoorbeeld diepgroen of geel. Zet bijvoorbeeld om groen toe te voegen in je huiskamer een mooie kamerplant neer of decoreer de planken in de kast met gave hangende potplanten. Een groene accent kleur creëert een mooie balans in de warme houttinten en zorgt voor een frisse, rustgevende sfeer.
 

De kleur kun je toevoegen om het geheel een moderne look te geven. Geel versterkt de houtinten, zorgt ervoor dat de kleur bruin extra naar voren springt en weet zo de woonkamer onder te dompelen in een warm sfeervol geheel.
 

Hiernaast gaat een industriële woonkamer collectie perfect samen met natuurlijke materialen als wol, jute en katoen. Een zacht wollen vloerkleed of stoere jute mand zorgen ervoor dat de harde uitstraling van de metalen in de meubels wat wordt doorbroken en creëert hierdoor een fijne huiselijke sfeer.