Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Shop deze herfst look!

Shop deze herfst look!

Shop deze herfst look

Er valt helaas niet aan te ontkomen. Lage temperaturen, de gure wind, grijze wolken en regen. De zomer maakt altijd veel te snel plaats voor de koudere herfst en maakt daarmee ook een eind aan de zwoele avonden die je spendeerde op het terras, maar wees niet getreurd! Deze super gezellige en warme items zullen ervoor zorgen dat je het huis niet eens wilt verlaten. Beleef elke avond warm en knus met A-Meubel!
 


De Hilversum Ottomaan

De Hilversum Ottomaan is een uiterst comfortabele bank, waarop je elke avond met veel plezier op neerploft. De bank voelt heerlijk luxe en zacht aan, dankzij de velours bekleding en is een ruime bank met dus genoeg ruimte om de benen te strekken.

 


Vloerkleed Dalyan

Een uiterst praktische manier om het huis tijdens de koudere dagen warmer te krijgen creëer je met een vloerkleed van A-Meubel. Een vloerkleed in de woonkamer zorgt niet alleen voor warme voeten, maar kleedt elke woonkamer af en zorgt ervoor dat de meubels een mooi geheel vormen. Een van onze toppers is het vloerkleed Dalyan. Dit prachtige vloerkleed is een lust voor het oog en past met haar stijlvolle design perfect bij de Hilversum Ottomaan.

 


 


Setto bijzettafel

De elegante Setto bijzettafel is onmisbaar in onze herfst look. De gouden details van de tafel stralen warmte uit en kleuren bijzonder mooi bij warme tinten, zoals die van de taupe Hilversum Ottomaan.

 

Maak de look af met accessoires!

Plaats sierkussens op de Hilversum Ottomaan in herfstkleuren. Leuke opties zijn de avenue small red en de floret pillow in yellow.

Het huis wordt koeler tijdens de herfst, dus wikkel jezelf om in een van de zachte plaids. De plaid vintage green houdt je heerlijk warm tijdens een filmavond en kleurt mooi bij onze herfst look!