Tafels

Tafels

Tafels

Een mooie tafel is het pronkstuk van uw keuken of eetkamer. De tafel doet gezellig en warm aan door zijn vorm. A-Meubel heeft een gevarieerde collectie tafels voor u in de aanbieding. Allemaal tafels van hoogwaardige materialen en gemaakt door vakmensen. Maak uw keuken of eetkamer sfeervoller met een ronde tafel van A-Meubel. We hebben gegarandeerd de laagste prijs en bezorgen de eettafel door heel Nederland bij u thuis.

 

Eettafel

Eettafels koop je bij A-meubel!Er is geen huis zonder eettafel, want eten moeten we allemaal meerdere keren per dag. Ook is de eettafel een belangrijk ontmoetingspunt. Aan de eettafel ziet u uw gezin een paar keer per dag. Het is een rustpunt waar u de dag bespreekt onder het genot van wat eten of drinken. Onze eettafels zijn hierop geselecteerd. De tafels bieden ruimte en gemak. Ze geven een bepaalde sfeer mee aan de eetkamer. Eettafels online kopen bij A-Meubel is simpel. Zodra we uw eettafel op voorraad hebben maken we een afspraak om hem te bezorgen. Dat doen we gratis, want we vinden service belangrijk.

 

By-boo tafels

De salontafels en bijzettafels uit de By-Boo collectie hebben allemaal zo hun eigen karakter en stijl. De tafeltjes gaan van een klassieke landelijke stijl tot een strak modern en industrieel design. Een salontafel van By-Boo is een echte aanwinst voor je interieur en zal hier ook gelijk uitspringen. Bekijk deze tafels online of kom naar een van onze showrooms.

 

Salontafel

De salontafel staat in elke woonkamer. Dat is nu zo en dat was vroeger ook zo. Dit prominente meubelstuk is een belangrijke blikvanger in de huiskamer. Daarnaast is het een echt gebruiksmeubel. 

Salontafels vind je bij A-meubel!

U zet er hapjes en drankjes op, bergt er zaken in op en ligt er misschien wel met uw voeten op. Zoekt u een nieuwe salontafel? A-Meubel heeft een groot aanbod salontafels. Wij hebben salontafels in verschillende soorten, materialen en kleuren, van lichte tot donkere salontafels. Dankzij onze laagste prijs garantie betaalt u nooit teveel!

 

Hoektafels

Elke ongebruikte hoek wordt een sfeervol hoekje met een hoektafel. Deze doorgaans kleine tafeltjes staan perfect in een hoek en worden meestal met een paar leuke accessoires opgevrolijkt. Een vaas, een bloemstuk of een paar beeldjes maken een ongebruikte hoek opeens een leuk deel van de ruimte. De hoektafel is daarom een leuk meubelstuk voor dat ene hoekje waar u eigenlijk weinig mee doet. A-Meubel heeft de mooiste houten hoektafels voor u verzameld in allerlei kleuren en stijlen. U koopt bovendien met laagste prijs garantie.

 

Side-tables

De sidetable is een smalle tafel die tegen de muur staat in woonkamers, slaapkamer en halletjes. Met een mooie spiegel erboven of leuke accessoires op de tafel, kleedt u een ruimte leuk aan, zonder dat u veel oppervlakte nodig heeft. De sidetable houdt het midden tussen een dressoir en een tafel en vindt u bij A-Meubel in diverse stijlen. De smalle tafels staan eigenlijk gewoon hartstikke leuk in alle ruimtes in huis. Bestel online en onze bezorgers bezorgen uw sidetable bij u thuis.

Bovendien geeft A-Meubel u de laagste prijs en dat garanderen we.

 

Bijzettafels

Bartafels vind je bij A-meubelEen klein tafeltje als bijzettafel voor bij de bank, dat is ideaal voor een avondje televisie kijken. Uw drankje is binnen handbereik en de afstandsbediening ook. U ligt of hangt lekker lui op de bank en heeft alles bij de hand. Dankzij een bijzettafel is een lui avondje ook echt lui en comfortabel. Bijzettafeltjes worden ook gebruikt om bijvoorbeeld een mooie lamp of een vaas op te zetten. Zo staan ze niet op de grond en u heeft er meer plezier van doordat ze meer in het zicht staan. Bij A-Meubel bestelt u mooie bijzettafels voor de laagste prijs. We bezorgen de tafeltjes bij u thuis in heel Nederland.

 

Bartafels

Soms wilt u gewoon eens iets anders, een compleet nieuwe look, stoer, gewaagd, maar vooral helemaal naar uw smaak! Zit u nou al enige tijd vanaf de bank naar de eethoek te staren en vraagt u zichzelf af of die saaie eetkamer misschien wel een oppepper kan gebruiken? Ga dan voor een van deze gave bartafels! Het is een unieke en leuke manier om van uw eethoek een eyecatcher te maken. De bartafel als eettafel! Een bartafel zorgt voor gezelligheid, overzicht en een speels karakter. Plaats een paar leuke barstoelen aan de tafel en u heeft een compleet andere eethoek.

 

Kloostertafels

De Klooostertafel is een klassieke eettafel welke de landelijke of klassieke stijl echt afmaakt. Deze ambachtelijke tafels zijn goed te combineren met klassieke of stoere eetstoelen of met een ouderwetse of stoere eetbank. Deze tafels worden steeds zeldzamer maar blijven een ware eyecatcher in het klassieke / landelijke interieur.

 

Countertafels

Eigenlijk houdt de countertafel het midden tussen een tafel, bar en balie. Voor in huis is het een leuk meubel om wat hoger aan te zitten met bijvoorbeeld barkrukken. De hoge zit is perfect om te borrelen of een hapje te eten. Ook kunt u onze countertafels gebruiken in een bedrijf of winkel. Samen met klanten zaken doornemen met een kop koffie erbij. De countertafel is een veelzijdige tafel die voor veel toepassingen in te zetten is. Vanzelfsprekend koopt u bij A-Meubel ook uw countertafel met laagste prijs garantie.

 

Tafel verlengstuk

Het tafel verlengstuk is een extensie die aan de eettafel vast gemaakt kan worden. Heb jij bijvoorbeeld een keer een groot gezelschap op bezoek of meer werkruimte nodig, dan is het tafel verlengstuk een echte uitkomst. Het is niet meer nodig om een gigantische eettafel in de woonruimte te hebben die eigenlijk alleen bij uitzondering gebruikt wordt. 

 

Bekijk alle opties eens onder het kopje tafels op onze website!