They see me Rolling

They see me Rolling

Eetkamerstoelen

Super wendbaar zijn tijdens het lange natafelen of de spelletjes middagen? Daarvoor zijn eetkamerstoelen met wieltjes nu precies DE uitvinding! Aanschuiven maar!

 

Stoelen met wielen

Stoelen met wielen zijn een verrijking aan jouw tafel. De stoel is namelijk altijd eenvoudiger te verplaatsen als je bijvoorbeeld in jouw woonkamer een extra zitplaats nodig is. Daarbij zorgt het voor gemakkelijkheid in het gaan zitten en vooral ook in het opstaan, dit omdat jouw stoel niet meer opgetild hoeft te worden.
Wieltjes onder zetels zijn echt de ultieme luxe om jouw leven een stuk gemakkelijker te maken. Zelfs jouw lieve oma kan nu zonder moeite gebruik maken van de prachtige nieuwe eetkamerstoelen die jouw eetkamer afmaken!

 

Breed assortiment

Bij A-meubel hebben wij daarom dan ook een uitgebreid assortiment rijdende zitmeubelen. Al vanaf € 89,00 staat er een rollend exemplaar in jouw eethoek. Wij hebben onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, dit betekent dat je nu optimaal kunt zoeken. Je kunt filteren op categorie Met Wiel, zo staan alle opties keurig bij elkaar. Met zijn moderne twist op een klassieker snappen wij dat een populaire keuze onze Stoel Orleans is. Zeker door de beschikbaarheid in wel bijna 20 verschillende kleuren, weten wij zeker dat deze stoel ook bij jou zal passen.

 

Met armleuning

Uiteraard hebben wij ook verschillende stoelen met armleuningen, onze stoelen Peter en Axa zijn uiteen liggende voorbeelden hiervan. De stoel Peter is in meer dan 150 stoffen en kleuren verkrijgbaar.

Stoel Peter bij A-meubel     Stoel Axa bij A-meubel!

Stoel Peter                                         Stoel Axa

Verschillende exemplaren

Ook fijn, we hebben een aantal zeer vergelijkbare modellen met verschillende hoogtes en breedtes. Het is natuurlijk altijd belangrijk om zeker te weten of jouw nieuwe eetkamerstoel ook onder jouw (nieuwe) eettafel past. Onze interieurspecialisten kijken daarvoor graag ook met jou mee.

 

Bekijk vooral zelf eens al onze prachtige eetkamerstoelen op onze website!