Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Uw salontafel uitbreiden met bijzettafeltjes

Uw salontafel uitbreiden met bijzettafeltjes

Heeft u ruimte tekort bij de salontafel?

Dit moet u bekend voorkomen: u heeft visite en de salontafel staat vol met lekkere hapjes en drankjes. De tafel staat zo bomvol dat er niets meer bij kan. Toch jammer, want u had die salontafel net gekocht omdat hij zo ruim was. Een nieuwe salontafel kopen is echter niet de oplossing.

 

Bijzettafeltjes zijn de sleutel!

In plaats daarvan kunt u beter één of meer leuke bijzettafels kopen. Het is namelijk hartstikke hip om in plaats van een grote salontafel meerdere tafeltje neer te zetten. Als u ze niet nodig heeft zet u ze weg en als u ruimte nodig heeft maakt u snel meer ruimte met de bijzettafeltjes. De speelse uitstraling van die gemengde tafeltjes is een mooie oppepper voor uw woonkamer. Een avondje op de bank was nog nooit zo leuk!

 

Meer plek in een handomdraai

Flexibiliteit is perfect voor een huiskamer. Als u met uw partner thuis bent wilt u een klein knus hoekje om aan te zitten, maar als er visite is mag het allemaal best wat ruimer. Bijzettafeltjes zijn makkelijk, want ook als u ze niet gebruikt voor uw salontafel staan ze niet in de weg. Ze zijn zelfs hartstikke leuk om een paar fotolijstjes of andere woonaccessoires op te zetten.