Wat echt al onze klanten willen weten over A-Meubel

Wat echt al onze klanten willen weten over A-Meubel

A-Meubel in het kort

Op onze website is ons volledige assortiment terug te vinden. Elke dag weer vinden talloze klanten onze site en bestellen allerhande meubels. Daarnaast hebben we meerdere filialen. In onze showrooms staan alle meubels en zijn onze adviseurs die u graag van advies op maat voorzien. Vanzelfsprekend kunt u alle meubels uitgebreid proberen. We onderscheiden ons op 1 heel belangrijk punt: we garanderen de laagste prijs.

 

De laagste prijs garantie, is dat echt waar?

Dat A-Meubel de laagste prijs garandeert is meteen wat echt alle klanten willen weten. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt waar. We garanderen dat we al onze meubels voor de laagste prijs aanbieden. En als het u lukt om onze tafels, banken of kasten ergens anders goedkoper te vinden, betalen we u het verschil zonder morren terug. In een eerder artikel zijn we al eens dieper ingegaan op het waarom van onze laagste prijs garantie.

 

Nog zoiets, gratis bezorging...

Als u bij A-Meubel bestelt, worden uw meubels gratis thuis bezorgd op adressen in Nederland en België. Ook daarover vragen klanten ons de hemd van het lijf. Hoe het toch kan dat we al die service bieden en toch zo goedkoop zijn. We houden het zelf op slim ondernemen. Met een beetje logisch nadenken zou elk bedrijf kunnen doen wat wij doen. Het is eigenlijk heel simpel: elke klant houdt van voordeel. Wij proberen voordeel op een slimme manier bereikbaar te maken voor al onze klanten.