Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Wat onze klanten van ons vinden

Wat onze klanten van ons vinden

Essentieel voor ons bedrijf

 

Uw mening telt!

Wat u van ons vindt is essentieel voor A-Meubel. Als klanten ons positief beoordelen, dan levert ons dat vanzelf nieuwe klanten op. Mond-op-mondreclame werkt per slot van rekening hartstikke goed voor elk bedrijf. Door elke order af te handelen alsof het onze eerste is, proberen we ons werk op hoog niveau te houden. Via deze blog onderhouden we contacten met onze klanten. Ook onze Facebookpagina draagt daaraan bij.

 

 

Waar gehakt wordt vallen spaanders

Natuurlijk gaat er ook bij A-Meubel wel eens wat mis. Ook wij zijn immers maar mensen. Tja, het hoort erbij. Toch is een fout maken niet te voorkomen. Belangrijk is hoe we die fout weer oplossen. In de praktijk zijn we daar erg goed in, want ook klanten waarbij iets fout is gegaan zijn uiteindelijk vrijwel altijd tevreden over A-Meubel. Door wederzijds begrip en een goede oplossing is toch weer iedereen tevreden.

 

Erg positief

Als we afgaan op reviews die her en der op internet staan, dan doen we het best goed. Toch staan we altijd open voor op- of aanmerkingen. U als klant weet natuurlijk het beste hoe A-Meubel het doet. We horen uw aanbevelingen dan ook graag. Neem gerust contact met ons op!

Bekijk ondertussen eens ons assortiment banken en woonkamersets!