We love the loveseat

We love the loveseat

De Loveseat!

Het is misschien wel een van de meest onderschatte meubels, de loveseat. Dit is een prachtige minibank die je in kleine ruimtes veel wooncomfort geeft. Deze zijn te krijgen in vele soorten stof, kunstleer en leer, en hierdoor ook makkelijk te combineren in het interieur van je huis.

 

Een loveseat is perfect voor extra zitplek in een compacte ruimte

Het zitmeubel geeft veel karakter aan de kamer zonder het omvangrijke karakter van een gewone loungebank, hierbij komt het voordeel dat het makkelijk is een kamer te verdelen. De loveseat kan ook een hoek, die normaal leeg is, transformeren tot een sfeervolle zitruimte. Hoe leuk is het om deze knusse stoel, die op de ene plek in het huis een zithoek vormt, later te gebruiken in een andere hoek van uw kamer? Dit geeft de hele kamer een andere sfeer!

Door het gebruik van de juiste stof kan de loveseat de kamer veranderen of juist een aanvulling zijn. De opties zijn eindeloos. Deze stoelen zijn hierdoor een geweldige manier om een plek die al langere tijd hetzelfde is een compleet nieuwe draai te geven zonder al te veel ruimte kwijt te raken. Je kan de kleuren volgen die al aanwezig zijn in huis of een compleet andere kleur/stijl stof bestellen om een andere draai te geven aan het interieur.

 

De loveseat is lekker knus

Door de maat van een loveseat waar 1 persoon ruim, of 2 personen lekker knus in kunnen zitten is het een ideale toevoeging aan elke woonkamer of relax ruimte. Als er huisdieren zijn is het ook een heerlijke plek om samen te knuffelen! Zeker gezien de mogelijkheden om een wat meer diervriendelijke stof op de bank te nemen.

Ondanks dat deze stoel niet groot is kan het toch echt een “statement” meubel worden in uw zithoek zonder dat het te overweldigend is. Het zitmeubel is perfect te accenturen met een mooie bijzettafel om de hele bank nog wat extra karakter mee te geven.