Haal de zomer in huis!

Haal de zomer in huis! 02-06-2019

Haal de zomer in huis!

De dagen beginnen langzaamaan weer warmer te worden, de zonnestralen pieken weer wat vaker door de wolken heen en de geur van barbecues en vers gemaaid gras vliegt zo af en toe je neus in. De zomer komt eraan! Tijd om het roer even om te gooien en jouw woonkamer een lekker zomerse look te geven!


 


Een frisse woonkamer met warme houtaccenten!

NIEUW – Woonkamer set Posterholt! VOOR € 1.500,-

Een heerlijk lichte woonkamer met een eikenhoutenlook die de meubels een sfeervolle uitstraling geeft. Deze 4-delige woonkamer set is nu te bestellen voor € 1.500,- via onderstaande link.
 

Woonkamer set Posterholt

 

 

Een lekker knusse bank voor de frisse zomeravonden.

Maak kennis met onze Dordrecht bank! VANAF € 569,-

De Dordrecht bank is een echte klassieker! Deze bank heeft een fijne landelijke uitstraling, lekker knusse kussens en is verkrijgbaar in een tal van opstellingen en stofsoorten. Bekijk ze allemaal via onderstaande link.
 

 Dordrecht banken 
Een unieke loungestoel die je een stukje dichter bij de natuur brengt!

De gave houten stoel genaamd Kasuaris! VOOR € 199,-

Hoe leuk is deze stoel van By-Boo! Deze loungestoel is gemaakt van hout en metaal en heeft een uniek design! Geef hem een leuk plaatsje in de woonkamer en geniet! Bekijk hem nu via deze link.
 

Stoel Kasuaris


 


Een plekje om al jouw nieuwe zomerherinneringen te plaatsen!

De Show Off wandplanken! VANAF € 24,95

Die lege muur in huis kan echt niet meer hoor! Maak er wat gezelligs van en vrolijk jouw interieur op met de Show off wandplanken! Decoreer ze met leuke planten of zet er je favoriete foto’s op! Bekijk ze via onderstaande link.
 

Show Off wandplanken