SHOP DE LOOK!

SHOP DE LOOK! 19-06-2019

SHOP DE LOOK!

Voor “Shop de look” breken wij een van onze woonkamer productfoto’s voor je af in verschillende losse artikelen. Hierbij krijg je niet alleen het grotere meubilair te zien, maar maken wij het plaatje voor je compleet met accessoires en meer!

 

 

Woonkamer set Katwijk is een moderne meubel set met een industriële twist. Deze warme meubel set heeft een stoere houtlook en gave metalen accenten. De meubels passen perfect thuis in een modern interieur, maar zijn ook zeer goed te combineren met een meer landelijke look. Klik voor de gehele set op deze link. 

 

 
De broodkast en boekenkast uit deze warme set zijn een leuk paar en staan gezellig samen als setje op de foto. Ze zorgen samen voor een fijne opbergruimte voor bijvoorbeeld je bordjes en glazen, leuke boeken of een vrolijk groen plantje. De Archer vloerlampen zijn gemaakt van exotisch bamboe, rattan en ijzer en zorgen voor een sfeervol verlichtte eetkamer. Bekijk de meubels via onderstaande links.
- Broodkast Katwijk
- Boekenkast Katwijk
- Vloerlamp Archer


 De Scarlet Eettafel is een robuuste tafel met een bijzonder spinpoot. De tafel is te bestellen in de maten 220x120cm of 250x128cm. Het tafelblad zoals je hem op de foto ziet is afgewerkt in de warm bruine kleur Mumbai, maar is ook aan te passen naar andere houttinten. Bekijk de tafel via deze link. De Magic eetkamerstoelen zijn modern, comfortabel en speels. De stoelen breken het robuuste karakter van de strakke Katwijk meubels door hun ronde vormen en kegelpootjes en zorgen zo voor een knusse eetkamer look. Een mooi vloerkleed doet hiernaast ook wonderen en zorgt er, bij het kiezen van de juiste kleur, voor dat de kleur van de meubels nog beter tot zijn recht komt. Ook brengt het vloerkleed de los staande meubels bij elkaar tot een geheel. 
Bekijk de meubels via onderstaande links.
- Magic eetkamerstoel
- Vloerkleed Daylan Aqua

- Dressoir Katwijk groot