Design meubels

27-03-2012

Design meubels: eenvoud, kleur en duurzaamheid!

De collectie design meubels van A-Meubel blinkt uit in veelzijdigheid. We hebben kleurrijke  meubels, maar ook meubelstukken die juist sober en strak zijn. Onze collectie is ook erg uitgebreid qua kleuren. We hebben meubels in felle, harde kleuren voor een pittig accent, maar ook zoete pasteltinten. Ook voor uw interieur zit er een geschikt meubel bij. Ook op design meubels geven we onze laagste prijs garantie!

Materialen voor designmeubels

Tegenwoordig wordt er veel gebruikt gemaakt van duurzame natuurlijke materialen. Ontwerpers van design meubels halen steeds vaker hun inspiratie uit het verleden. Dit resulteert in duurzame en herkenbare meubels in een nieuw jasje. Hout, wol en katoen worden bijvoorbeeld gecombineerd met kunststof. Ook RVS of hoogglans materialen worden wel gebruikt. Met name om een zeer eigentijdse en chique uitstraling te geven. De materialen zijn van hoge kwaliteit en vederlicht. Ook deze meubels moeten lang meegaan. Duurzaamheid speelt dus ook een grote rol. Ook vinden veel mensen het belangrijk dat hun producten milieuvriendelijk zijn.

Design meubels zijn tijdloos

Ook design meubels gaan met trends mee. Toch zijn ze minder aan mode onderhevig dan andere meubels. Ontwerpen van vroeger staan regelmatig opnieuw in de schijnwerpers. U heeft met design meubels dus nooit een ouderwets interieur. Deze producten zijn vaak in diverse kleuren te vinden. Ook voor uw interieur is dat ene meubelstuk dus gewoon beschikbaar. U kiest de kleur die u wilt en bestelt het meubel. Kijk simpelweg in onze uitgebreide collectie meubelen. U koopt tijdloze meubels voor de laagste prijs.

Combineren met andere stijlen

Design meubelen zijn goed te combineren met meubels in andere stijlen. Ook past het vaak  erg goed in bijvoorbeeld een klassieke inrichting. U creëert contrast en maakt van het object een nog grotere blikvanger! U heeft dus weinig te maken met woontrends, want met deze meubels maakt u gewoon uw eigen stijl. Combineren met andere interieurstijlen kan eindeloos. Design meubels vallen op en zijn ook nog eens erg functioneel.