Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Beloon jezelf nu elke dag met een ZEN-momentje.

Beloon jezelf nu elke dag met een ZEN-momentje.

Beloon jezelf nu elke dag met een ZEN-momentje.


Kom thuis, gooi die schoenen uit (wel netjes natuurlijk) en laat je neervallen op jouw eigen luxe relaxfauteuil van A-meubel. Droom vervolgens weg, terwijl je de stoel langzaam in een relaxpositie brengt. Voetjes in de lucht en…. genieten maar!
 


Wij hebben recent een aantal prachtige relaxfauteuils toe mogen voegen aan het assortiment en laten jou graag kennis maken met deze pareltjes! Bekijk ze snel online door te klikken op de paarse linkjes in de tekst.
 Heeswijk

De Heeswijk relaxfauteuil heeft een strakke vormgeving, maar komt door haar afgeronde kussens en bijzondere kleur zeker ook speels en vrolijk over. Het unieke design van deze stoel zorgt ervoor dat je in elke zit en ligstand een ultiem zitcomfort ervaart en laat je na een drukke dag dus nooit in de steek!
 

Bestel deze bijzondere stoel nu vanaf € 829,-. Heukelum

De Heukelum relaxfauteuil is een stoel met klasse en comfort. Deze stoel is perfect voor naast de bank, maar doet het ook prima achter het bureau! Wat dacht je ervan als je een bedrijfje aan huis hebt of simpel weg veel tijd achter het bureau moet doorbrengen. Hoe lekker zou het dan zijn om af en toe gewoon even die voetjes in de lucht te gooien en lekker te kunnen relaxen?!
 

Bestel dit zen-momentje nu vanaf € 859,- Harfsen

De Harfsen relaxfauteuil is het lichtpuntje aan het einde van een lange dag. Deze stoel ziet er niet alleen uit om door een ringetje te halen, hij zit namelijk ook nog eens uitmuntend! Bestel hem in deze prachtig lichtkleurige stof of ga voor een stoere look in bijvoorbeeld rundleer.
 

Bestel deze relaxfauteuil nu vanaf € 899,-
  

** De stoelen zijn verkrijgbaar in manueel of elektrische (meerprijs) uitvoering en te bestellen in meerder afmetingen/zithoogtes en diverse soorten bekleding!