Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Beperkte woonruimte? Laat u inspireren door deze blog.

Beperkte woonruimte? Laat u inspireren door deze blog.

Kleine woonkamer?


Heeft u een kleiner formaat woonkamer, studio of appartement met beperkte woonruimte en zoekt u naar inspiratie om deze mooi te kunnen inrichten? Dan is deze blog speciaal geschreven voor u! Wij zetten voor u de mooiste compacte meubel sets en loungebanken op een rijtje, zodat u gemakkelijk kunt navigeren naar de smallere en kleinere woonmeubels binnen de A-meubel collectie.

Spelen met kleuren en prints 
 

Ten eerste wilt u natuurlijk een fijne basis creëren in de ruimte die u zou willen inrichten. Wij raden hierbij aan om de donkere kleuren even achterwege te laten en te gaan voor een lichte basiskleur. Lichte kleurtinten kunnen het licht van buiten en binnen mooi reflecteren, waardoor de ruimte direct een stuk groter oogt. Tip: Het plafond wordt over het algemeen wit gelaten, maar probeer hier eens een leuk (licht) kleurtje of gaaf behang motief (niet te druk) uit.  
 

Smalle kasten en open vakken

Heeft u geen plaats voor een enorme boeken of bergkast, maar wenst u toch meer beschikking over opbergruimte? Gaat u dan voor de smallere kolomkasten. Dit zijn prachtige slanke kasten met een dichte deur of glazen vitrine. Klikt u hier voor de gehele collectie. Ook kunt u kiezen voor een stoere boekenkast, zoals het Mango boekenrek voor € 499,-. Dit bijzondere meubel biedt met zijn vijf mangohouten planken de ideale plek voor uw boekencollectie of foto’s en oogt hierbij niet te massief.
 

Een knusse eethoek

Bij A-meubel kunt u diverse kleinere variant eettafels vinden onder de 160 cm. Zo hebben wij de eettafel Marknesse in hoogglans met een maat van 100x100cm en zijn ook veel van onze ronde tafels in maten onder de 140cm verkrijgbaar. Een ronde eettafel staat bovendien dynamischer en vaak gezelliger in de kleinere ruimte dan het vierkant model.
 

Een maatje kleiner graag!

Mocht u op zoek zijn naar een smaller of kleiner model hoekbank of loungebank? Deze hebben wij natuurlijk ook in de collectie. Hiernaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een 2-zits, 3-zits model bank of een knusse fauteuil of loveseat. Neemt u voor een compleet overzicht van onze banken een kijkje op deze link.